Ποιοι προπηλάκισαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο

Τα καθιερωμένα «προεόρτια» έχουν ξεκινήσει από χθες.

poioi-propilakisan-tous-bouleutes-tou-suriza-sto-polutexneio
SHARE THIS
0
SHARES

Άτομα από την κατάληψη που είναι σε εξέλιξη  στο κτήριο Αβέρωφ εντός του ιστορικού συγκροτήματος της Πατησίων φέρεται, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, να προπηλάκισαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά, το κεντρικό κτίριο του Πολυτεχνείου τελεί υπό κατάληψη από ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι μάλιστα έχουν κρεμάσει δικό τους πανό στο κτίριο.

 

Τα «προεόρτια» της κορύφωσης των εκδηλώσεων από την πλευρά των αναρχικών έχουν ξεκινήσει από χθες. Από τις 12 το μεσημέρι γίνονταν προβολές υλικού στο κτήριο Γκίνη εντός του Πολυτεχνείου ενώ στις 5 το απόγευμα συνεχίστηκαν οι «δράσεις» στο κεντρικό κτήριο του συγκροτήματος, το κτήριο Αβέρωφ που φέτος είναι κατηλλειμμένο, προκαλώντας τη δυσφορία και την καταδίκη της Επιτροπής Εορτασμού του Πολυτεχνείου. Στη συνέχεια είχε προγραμματιστεί και μοτοπορεία. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ «διαβάζουν» αυτές τις κινήσεις ως τρόπο προσέλκυσης κόσμου στο χώρο με στόχο μάλιστα να διανυκτερεύσουν εντός του ιστορικού συγκροτήματος και να παραμείνουν στο χώρος ακόμα και μετά το προγραμματισμένο κλείσιμο των θυρών για την έναρξη της πορείας.

 

 

 

 

 

Φωτογραφία: INTIMENEWS

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook