Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης

Μαζικά προσήλθαν στις κάλπες οι ψηφοφόροι της ΝΔ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Πρώτος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεύτερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης

Εκπλήξεις και ανατροπές έφερε στη Νέα Δημοκρατία η ανέλπιστη συμμετοχή όσων προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή νέου Προέδρου του κόμματος.

Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα προκύπτει καθαρή πρωτιά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με πάνω από 40%, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ακολουθεί στην δεύτερη θέση γύρω στο 30% και τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην τρίτη θέση. Στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με μονοψήφιο ποσοστό.

Ο κ Μεϊμαράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους αργά τη νύχτα, τόνισε ότι η μαζική προσέλευση του κόσμου στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ ήταν μια απάντηση στην κυβερνητική πολιτική από την οποία δεν είναι ευχαριστημένοι οι πολίτες. Οσον αφορά το αποτέλεσμα δήλωνε ότι η εκλογή θα πάει σε δεύτερο γύρο και δεν τίθεται θέμα περί του αντιθέτου.

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν στις 08:00 το πρωί.

Η πορεία των αποτελεσμάτων μετά το κλείσιμο της κάλπης

Νωρίτερα με καταμετρημένο το 10% περίπου των εκλογικών τμημάτων ο κ. Μεϊμαράκης προηγούνταν σχεδόν με 15 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο συγκεντρώνοντας περίπου 43%.

Στη δεύτερη θέση βρισκόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 28% ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει περί το 20%. Κύκλοι προσκείμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρούν ότι η διαφορά με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη είναι πολύ μικρότερη διότι δεν έχει καταμετρηθεί ακόμη για παράδειγμα η Β΄ Αθηνών όπου ο κ. Μητσοτάκης θα λάβει υψηλό ποσοστό.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στο 30%. Η διαφορά είναι πολύ μικρότερη από αυτή που λέγεται και γράφεται. Πάμε στο Β΄ γύρο και θα κερδίσουμε τη ΝΔ», λένε κύκλοι του κ. Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα έλεγαν ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Όπως είπαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων σε 197 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγκεντρώνει 16.500 ψήφους, ο Απόστολος Τζιτζικώστας 10.650, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 8.400 και ο Άδωνις Γεωργιάδης 3.050.

Η συμμετοχή νικητής των εκλογών

Όπως ανέφεραν έμπειρα στελέχη της ΝΔ η μεγάλη συμμετοχή ανέτρεψε κάθε προγνωστικό και κάθε δημοσκοπικό εύρημα, αφού η αθρόα προσέλευση νεοδημοκρατών δεν θα μπορούσε να «ελεγχθεί» από κανένα επιτελείο, αλλά αντιθέτως τα ξεπερνά κατά πολύ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 19:00 είχαν ψηφίσει πάνω από 375 χιλιάδες φίλοι και ψηφοφόροι της ΝΔ, με την τελική εκτίμηση να είναι ότι ο αριθμός όσων προσέλθουν στις κάλπες μπορεί θα ξεπεράσει τους 420 χιλιάδες ψηφοφόρους. Αριθμός που απ' όλα τα στελέχη του κόμματος και τα επιτελεία των υποψηφίων κρίνεται εντυπωσιακός.

Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι σε κάποια τμήματα οι κάλπες έκλεισαν στις 22.00 καθώς υπήρχαν ακόμη ουρές ψηφοφόρων.

Εξαιρετική θεωρείται η συμμετοχή του κόσμου στο λεκανοπέδιο Αττικής χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε κάποιες άλλες περιοχές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στο twitter γνωστοποιούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή στους ψηφοφόρους τρείς κάλπες χωρίς ουρές στην Αθήνα που μπορούν να ψηφίσουν:

Τι έγινε από το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες

Μαζικά προσέρχονται από τις 7 το πρωί στις κάλπες οι ψηφοφόροι της ΝΔ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Είναι ενδεικτικό ότι έως τη 2 το μεσημέρι η συμμετοχή σύμφωνα με τα στοιχεία που είχαν στη Συγγρού είχαν ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες άτομα ενώ εκτιμούν ότι ο αριθμός θα φτάσει, ίσως και να ξεπεράσει, τις 250 χιλιάδες. Εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής δόθηκε παράταση μιας ώρας στην ψηφοφορία και έτσι οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 αντί στις 7 το βράδυ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης .Η πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα αναμένεται γύρω στις 10 το βράδυ.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 2

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιον από τους τέσσερις υποψηφίους θα ευνοήσει η μεγάλη συμμετοχή, με δεδομένο ότι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολης Τζιτζικώστας έχουν μεγαλύτερη απήχηση στο ευρύ κοινό, σε αντίθεση με τους Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Αδωνι Γεωργιάδη που απευθύνονται σε ένα πιο στενό κομματικό ακροατήριο. Βεβαιότητες όμως δεν μπορούν να υπάρχουν καθώς όλα θα κριθούν από το αποτέλεσμα που θα δώσει η κάλπη.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 3

Οι υποψήφιοι έστειλαν όλοι ενωτικό μήνυμα καθώς αυτό φαίνεται να είναι και το κεντρικό στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας πάνω από την οποία πλανάται το φάντασμα της διάσπασης.

Αυτό το μήνυμα έστειλαν με δηλώσεις τους και όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος. Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης και Τζιτζικώστας.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 4

Μεϊμαράκης: Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν ο ο τελευταίος από τους τέσσερις υποψηφίους που προσήλθε στις κάλπες για να ψηφίσει, χαρακτηρίζοντας την ημέρα ως γιορτή για τη ΝΔ αλλά και την ίδια τη δημοκρατία. «Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μεγάλος νικητής είναι η ΝΔ που με αισιοδοξία θα προχωρήσει στο μέλλον για να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου», δήλωσε, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί ξεπεράστηκε η τεχνική αστοχία που υπήρχε.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 5


Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα βγούμε ενωμένοι

«Η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη από την εκλογική διαδικασία. Καλώ τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει. Ο τόπος χρειάζεται μια αξιόπιστη, δυνατή κεντροδεξιά παράταξη. Η επόμενη μέρα θα βρει την παράταξη ενωμένη με την δύναμη των πολιτών που έρχονται σήμερα. Το 2016 θα ειναι καλή χρονια για τη ΝΔ», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ψήφισε σε εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Κηφισιά.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 6

Αδωνις Γεωργιάδης: Μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη

«Από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι για να φτιάξουμε μια παράταξη ισχυρή» ήταν το μήνυμα του Αδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ψήφισε σε εκλογικό κέντρο του Περιστερίου λίγο πριν από τις 11 το πρωί. Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Γεωργιάδης είπε πως αύριο «θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και ισχυροί» για τη δημιουργία μιας «μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης» που θα πάρει σύντομα τις τύχες της χώρας στα χέρια της. Δήλωσε επίσης πως η συμμετοχή θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ότι είναι ευτυχής για αυτό.

«Από αύριο όλοι μαζί, ενωμένοι και ισχυροί για να φτιάξουμε μια παράταξη, όπως την ονειρευόμαστε», υπογράμμισε.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 7

Τζιτζικώστας: Σήμερα γυρίζουμε σελίδα

«Σήμερα γυρίζουμε σελίδα» δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος ψήφισε στις 10:00 το πρωί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. «Τα μηνύματα που έρχονται από όλη την Ελλάδα είναι μηνύματα υψηλής συμμετοχής», ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε: «Οι Νεοδημοκράτες και οι φίλοι της ΝΔ πήραν την τύχη της παράταξης στα χέρια τους. Σήμερα γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωράμε για ένα κόμμα ανοικτό, σύγχρονο, δημοκρατικό. Για μία παράταξη σύγχρονη, ευρωπαϊκή που θα μπορέσει σύντομα να απαλλάξει την χώρα από την σημερινή κυβέρνηση.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 8

Σαμαράς: Να μπει ένα τέλος στην αδίστακτη και ανίκανη κυβέρνηση

Η δύναμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η ενότητα, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, κάτι που «είναι η μεγάλη προϋπόθεση για να μπει ένα τέλος σε αυτή την αδίστακτη και ανίκανη κυβέρνηση».

Τα σενάρια διάσπασης

Παρά το γεγονός ότι οι τέσσερις υποψήφιοι διεκδικητές της ηγεσίας μιλάνε για την ενότητα της Ν.Δ. τα σενάρια και οι συζητήσεις για τη διάσπασή της και τη δημιουργία όχι ενός αλλά και δυο κομμάτων από τα σπλάχνα της πυκνώνουν.

Οι πολιτικές εξελίξεις και στη Ν.Δ. αλλά και ευρύτερα, εξαρτώνται άμεσα από το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα ή και του δεύτερου γύρου που θα γίνει, εάν χρειαστεί στις 10 Ιανουαρίου. Και αυτό διότι για να εκλεγεί σήμερα αρχηγός πρέπει να συγκεντρώσει το 50+1%, ποσοστό που θεωρείται σχεδόν απίθανο να καταγράψει ο πρώτος.

Από εκεί και πέρα έχουν γίνει παρασκηνιακές συζητήσεις ότι δεν πρέπει να γίνει δεύτερος γύρος, αν και ο Βαγγ. Μεϊμαράκης επιμένει ότι πρέπει να τηρηθεί το καταστατικό. Οι συζητήσεις έχουν γίνει με το σκεπτικό ότι ο πρώτος θα συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 40% και η διαφορά του με τον δεύτερο είναι περίπου 15 ποσοστιαίες μονάδες.

Μένει να φανεί εάν θα τελειώσει το βράδυ της Κυριακής η διαδικασία εκλογής στη Ν.Δ. και όλα θα εξαρτηθούν και από τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στη σκιά του αποτελέσματος του πρώτου γύρου. Πάντως, η σημερινή εκλογική διαδικασία γίνεται στη σκιά της δήλωσης του Βαγγ. Μεϊμαράκη ότι εάν είναι δεύτερος απόψε θα αποσυρθεί από την κούρσα και θα στηρίξει τον Κυρ. Μητσοτάκη, μια κίνηση που προκάλεσε την οργή του Απ. Τζιτζικώστα που τον κατηγόρησε για πολιτικό εκβιασμό λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 9

Η σκιά του Καραμανλή

Πέρα από την σύγκρουση των υποψηφίων την ύστατη στιγμή, βαριά είναι η πολιτική σκιά, πάνω από τις κάλπες του Κώστα Καραμανλή, το όνομα του οποίου βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων, καθώς πληθαίνουν τα σενάρια για τα μελλοντικά του σχέδια, εάν θα επανέλθει, πως θα γίνει αυτό, εάν θα δημιουργήσει νέο κόμμα, κ.α.

Αυτό όμως που κυριαρχεί είναι και ο «πολιτικός εναγκαλισμός» μιας ομάδας των «καραμανλικών» με τον ΣΥΡΙΖΑ και η αποκάλυψη της συνομιλίας του Κ. Καραμανλή με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, διαπερνά όλο το νεοδημοκρατικό σκηνικό.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 10

To παζλ της κάλπης που θα κρίνει το αποτέλεσμα

Το σημερινό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από διάφορα κρίσιμα στοιχεία, όπως είναι τον αριθμό των συμμετεχόντων στις εκλογές, τα δημογραφικά στοιχεία όσων ψηφίσουν (το ποσοστό των συνταξιούχων, των νέων, των ανέργων, κ.α.), την γεωγραφική τους προέλευση (δηλ. τι ποσοστό θα λάβει κάποιος στο Βορρά όπου έχει μεγάλη δύναμη ο Απ. Τζιτζικώστας, τι ψήφους θα πάρουν στην Αττική οι Βαγγ. Μεϊμαράκης, Κυρ. Μητσοτάκης και Αδ. Γεωργιάδης που έχουν σημαντική επιρροή), κ.α.

Aπό τη διαχείριση του αποτελέσματος που θα γίνει από τους υποψηφίους αρχηγούς θα φανεί και το τι θα γίνει την επόμενη μέρα στο πεδίο της ενότητας της Ν.Δ. Επίσης, η αυξημένη συμμετοχή σημαίνει και δυνατή πολιτική νομιμοποίηση για τον επόμενο αρχηγό.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 11

Οι μετεκλογικές εξελίξεις και ο φόβος της διάσπασης

Το κρίσιμο για τη Ν.Δ. είναι να αντιμετωπίσει μετά τις εκλογές το πρόβλημα της πολιτικής αξιοπιστίας της και να αποτελέσει σύντομα εναλλακτική επιλογή για τον τόπο. Επίσης, το αποτέλεσμα δεν θα κρίνει μόνο την πορεία της Ν.Δ. και την διαδικασία ανασυγκρότησής της, αλλά θα καθορίσει και το επίπεδο της συνεννόησης με το ΣΥΡΙΖΑ και σε ποια πεδία.

Πάντως, η Ν.Δ. έφθασε στις εκλογές εν μέσω της σύγκρουσης τις τελευταίες ημέρες της καραμανλικής πτέρυγας, η οποία εκπροσωπεί τη λογική του μεσαίου χώρου και της σαμαρικής, σκληρής δεξιάς, που ζητεί μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά η τελευταία εβδομάδα ήταν μια μονομαχία των καραμανλικών που συντάσσονται με τον Βαγγ. Μεϊμαράκη και των αντικαραμανλικών που στηρίζουν, αναλόγως την ιδεολογική προσέγγιση του καθενός τους άλλους τρεις, τον Κυρ. Μητσοτάκη, τον Αδ. Γεωργιάδη και τον Απ. Τζιτζικώστα.

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 12

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 13

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 14

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 15

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 16

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 17

Οριστικά στον δεύτερο γύρο Μεϊμαράκης - Μητσοτάκης - εικόνα 18

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ 19 Απρ 2021 | 15:57

Ντόρα Μπακογιάννη: Μετά το ξύλο που έχω φάει…για Πάσχα στο χωριό θα κάνω ότι μου πει ο Μητσοτάκης

Απάντηση με χιούμορ της Ντόρας Μπακογιάννη, για τη δήλωσή της ότι δεν την κρατάει τίποτα από το να μην πάει στην Κρήτη

ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 19 Απρ 2021 | 13:42

Δημητριάδης: Το Υπερταμείο είναι σταθερά προσανατολισμένο στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπερταμείο, ο κ. Δημητριάδης είπε πως ο πρωθυπουργός ενδιαφέρεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της Διώρυγας της Κορίνθου.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ" 18 Απρ 2021 | 12:32

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει πλέον τετράποδο ένοικο: Δείτε τον Πίνατ, το σκυλάκι από το καταφύγιο [Εικόνες]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε σκυλάκι από το καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης και το Μαξίμου απέκτησε νέο ένοικο

ΣΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 17 Απρ 2021 | 15:11

Κορινθία: Επίσκεψη Μητσοτάκη σε καλλιέργειες που έχουν υποστεί ζημιές από τον παγετό - Με ταχύτητα οι αποζημιώσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη και σε βιομηχανική μονάδα στην Κορινθία

ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 17 Απρ 2021 | 11:44

Στη Διώρυγα της Κορίνθου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιθεωρεί τα έργα αποκατάστασης στον Ισθμό [Εικόνες-Βίντεο]

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Διώρυγα της Κορίνθου, όπου ενημερώνεται για τα έργα αποκατάστασης.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ 16 Απρ 2021 | 18:54

Συνάντηση Μητσοτάκη - Κλούγκε: Εύσημα για τους εμβολιασμούς στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή Ευρώπης του ΠΟΥ Χανς Κλούγκε

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΡΙΛΕΡ 16 Απρ 2021 | 15:44

Γιατί οι λοιμωξιολόγοι λένε όχι στο άνοιγμα των Malls και των κέντρων αισθητικής- Τα επιχειρήματα

Οι λοιμωξιολόγοι λένε όχι στο άνοιγμα των Malls επειδή περιμένουν τα αποτελέσματα από το πρώτο άνοιγμα του λιανεμπορίου και των Λυκείων

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 16 Απρ 2021 | 14:32

Μητσοτάκης για ένταξη Κτηματολογίου στο gov.gr: Ισχυρό βήμα σε ένα ψηφιακό οικοδόμημα

Το gov.gr προσθέτει στις 1.138 εφαρμογές του την ελεύθερη και γρήγορη πρόσβαση στο Κτηματολόγιο - Δηλώσεις Μητσοτάκη.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ 16 Απρ 2021 | 11:38

Ικανοποίηση Μητσοτάκη για τους χειρισμούς Δένδια στην Αγκυρα- Εκτακτη συνάντηση στο Μαξίμου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για τον τρόπο που χειρίστηκε ο Ν. Δένδιας τις προκλήσεις από τον Τούρκο ομόλογό του.

ΘΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 16 Απρ 2021 | 11:37

Προς άνοιγμα εμπορικών κέντρων και κέντρων αισθητικής από Δευτέρα - Σύσκεψη Μητσοτάκη με λοιμωξιολόγους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ειδικοί εμφανίστηκαν αρκετά θετικοί στο άνοιγμα των εμπορικών κέντρων-Mall και των κέντρων αισθητικής.

ΣΤΟ TWITTER 16 Απρ 2021 | 10:40

Υπερηφάνεια Γεωργιάδη για τη στάση Δένδια στην Άγκυρα: Μπράβο, μπράβο, μπράβο!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με ενθουσιασμό τη στάση Δένδια στην Άγκυρα.

Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΛΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 15 Απρ 2021 | 18:54

Μητσοτάκης: Τα σκάφη του Λιμενικού πλωτά συνοριακά φυλάκια - Η θάλασσα έχει σύνορα

Ο χαιρετισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελετή ένταξης δύο νέων περιπολικών σκαφών στον στόλο του Λιμενικού

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 15 Απρ 2021 | 15:28

Γεωργιάδης για Πελώνη: Ως δημοσιογράφος, είχε υποχρέωση να ασκεί κριτική και στη ΝΔ και στα στελέχη της

Η Αριστοτελία Πελώνη, ως δημοσιογράφος, είχε υποχρέωση να ασκεί κριτική στη ΝΔ το σχόλιο Γεωργιάδη για τα tweets της