Ποτάμι:Με ευθύνη Τσίπρα ο επικίνδυνος Καμμένος ξεπλένει και τη ΧΑ

Μια σκληρή ανακοίνωση και μια ανάρτηση από τον Θεοδωράκη αποδίδουν στον πρωθυπουργό την ευθύνη για την παράσταση Καμμένου στο Καστελόριζο.

potamime-euthuni-tsipra-o-epikindunos-kammenos-kseplenei-kai-ti-xa
SHARE THIS
0
SHARES

Μια σκληρή ανακοίνωση και μια ανάρτηση από τον Θεοδωράκη  αποδίδουν στον πρωθυπουργό την ευθύνη για την παράσταση Καμμένου στο Καστελόριζο που λειτουργεί μεταξύ άλλων και ως κολυμβήθρα για τους Χρυσαυγίτες.  

«Ο υπουργός Καμμένος δεν είναι πλέον γραφικός. Γίνεται και επικίνδυνος» σημειώνει στην ανακοίνωση του το Ποτάμι που επικρίνει τους υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που φωτογραφίζονται δίπλα στους Χρυσαυγές «σε ένα νέο μέτωπο πατριδοκαπηλείας και ψευτοτσαμπουκάδων».

Κύριε Τσίπρα η ευθύνη βαρύνει εσάς. Η πατριωτική πολιτική δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς με στολές παραλλαγής και Χρυσαυγίτες με πολιτικά. Μαζευτείτε αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.  

 

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού

Σαμποτάρει απροκάλυπτα το εθνικό μέτωπο των δημοκρατικών δυνάμεων στήνοντας ακροδεξιές φιέστες στο Καστελόριζο με πρωταγωνιστές τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Ξεπλένει έτσι στην κολυμβήθρα των εθνικών δικαίων, αυτούς που έστησαν εγκληματική οργάνωση, αυτούς που ακόμη και σήμερα πρωτοστατούν σε πογκρόμ εναντίον Ελλήνων της Θράκης. Και με φόντο τον ελληνικό στρατό – το Σινούκ και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων - δίνει βήμα στους νοσταλγούς των δικτατόρων που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Δίπλα στους Χρυσαυγίτες ποζάρουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο μέτωπο πατριδοκαπηλείας και ψευτοτσαμπουκάδων. Είναι ντροπή για τη χώρα μας και προσβολή για τους ακρίτες των νησιών μας τα στιγμιότυπα με τους Χρυσαυγίτες να περιοδεύουν ως εκπρόσωποι της Βουλής στο Kαστελόριζο και στη Ρω. Την ίδια ώρα που όλη η Ευρώπη πήρε ανάσα με την ήττα του ακροδεξιού υποψηφίου στην Αυστρία.

Κύριε Τσίπρα η ευθύνη βαρύνει εσάς. Η πατριωτική πολιτική δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς με στολές παραλλαγής και Χρυσαυγίτες με πολιτικά. Μαζευτείτε."

Το σχόλιο του ΥΕΘΑ  

« Η Εθνική Άμυνα, οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους δεν αποτελούν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης» ήταν το μοναδικό σχόλιο από το ΥΕΘΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook