«Πουλάει τρέλα» ο Ζουράρις :Γιατί δεν πήγε να ψηφίσει στη Βουλή

Ο κ. Ζουράρις, σε αντίθεση με άλλους απόντες που έστειλαν επιστολή με την οποία ξεκαθάριζαν την πρόθεσή τους στην ψηφοφορία, απουσίαζε επιδεικτικά.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην των ΑΝΕΛ), Κώστας Ζουράρις «ξαναχτύπησε». Παρόλο που το κόμμα ανακοίνωσε επισήμως ότι ψηφίζει την προτεινόμενη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εκείνος επέλεξε να απουσιάζει από την ιστορική ψηφοφορία για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο. 

Σημειώνεται ότι ο κ. Ζουράρις, σε αντίθεση με άλλους απόντες που έστειλαν επιστολή με την οποία ξεκαθάριζαν την πρόθεσή τους στην ψηφοφορία, απουσίαζε επιδεικτικά. 

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το ραδιόφωνο ΘΕΜΑ FM, δήλωσε με προκλητικό τρόπο: «Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι σε ...σύσκεψη». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος θα εκδώσει ανακοίνωση αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο κ. Ζουράρις είχε προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας την αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου.

Κινούμενος εκτός κομματικής γραμμής, καθώς όπως έχει δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νυν πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κώστας Ζουράρις επαναφέρει την πρόταση που είχε κάνει το 2015 σύμφωνα με την οποία οι βουλευτές θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στην αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη και στην ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου, νυν αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωσή του ο Κ. Ζουράρις αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η μεν Αγγελική Κοτταρίδη θεωρείται διεθνώς ως η λαμπροτέρα ερευνήτρια της μεγαλαλεξανδρινής και ελληνιστικής περιόδου, αναδεικνύουσα τις ελληνιστικές πόλεις έως και εντός της Σαουδικής Αραβίας και με παγκόσμιο κύρος την ελληνική επιστημοσύνη της. Η δε Βούλα Πατουλίδου, για την οποία δεν γκρεμίσαμε τα τείχη, τότε, όρθωσε την ιδρυτική «Ολύμπου μαρμαρόεσσαν αίγλαν» για τον κτητορικό λαό μας. Η επιλογή εκ μέρους μας ανάμεσα στις δύο αυτές ηγεμονίδες του ελληνικού πολιτισμού, θα μειώσει επιτέλους και την ανούσια αρρενοπληξία του κομματικού μας συστήματος».

Στιγμιότυπα από παλαιότερες εμφανίσεις του Κ. Ζουράρι στη Βουλή, ακόμη και με σανδάλι: 

«Πουλάει τρέλα» ο Ζουράρις :Γιατί δεν πήγε να ψηφίσει στη Βουλή
 

 

 

 

 

 

 

Φωτό: Ευρωκίνηση