Προκλητικό άρθρο του προφυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη για την Αμφίπολη

Απο τον Κορυδαλλό ο Ηλίας Κασιδιάρης βλέπει τις ανακαλύψεις της Αμφίπολης ως... κολυμβήθρα. Συγγράφει για το γαμμάδιο, τα σύμβολα και το συλλογικό ασυνείδητο.

proklitiko-arthro-tou-profulakismenou-ilia-kasidiari-gia-tin-amfipoli
SHARE THIS
0
SHARES

Ο έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή τα τελευταία ευρήματα στην Αμφίπολη -το υπέροχο ψηφιδωτό- επιχειρεί με άρθρο του στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής μια παιδαριώδη « διατριβή» στα αρχαία σύμβολα και παραληρεί για το «δέος και τρόμο» που «κατέλαβε τους ανθέλληνες που πασχίζουν να θάψουν κάτω απο τους χωμάτινους όγκους της λήθης την ψυχή του ελληνισμού».

 

Φοβούνται την μυστική δύναμη των συμβόλων που στους χαλεπούς καιρούς μας μπορεί να αφυπνίσει το συλλογικό ασυνείδητο και να εγείρει τον Ελληνισμό

Τι θέλει να πει ο ποιητής 

«Ένα πανάρχαιο και αιώνιο σύμβολο της Ελληνικότητας λάμπει και πάλι, έπειτα από χιλιάδες σκοτεινούς χρόνους, μέσα από το ιερό μνημείο της Αμφίπολης. Και όλοι εκείνοι οι ασήμαντοι και ανήθικοι πολιτικοί καιροσκόποι, που μήνες τώρα προσπαθούν να εξαργυρώσουν με ψήφους το φως της αιώνιας Ελλάδας, έφτασε επιτέλους η ώρα να σιωπήσουν» γράφει ο Κασιδιάρης και αποκαλύπτει το πραγματικό του ...ζόρι :

Να πείσει, πως το τατουάζ που φέρει στον ώμο του, δεν είναι η χιτλερική σβάστικα αλλά το «ελληνικό γαμμάδιο» που απεικονίζεται στο ψηφιδωτό που ήρθε στο φως στον τάφο της Αμφίπολης. 

Διαβάστε εδω

Τα μυστικά σύμβολα και το ...συλλογικό ασυνείδητο

  

« Έφτασαν στο σημείο να με πουν ακόμα και «εγκληματία» λόγω αυτού του συμβόλου. Όχι γιατί είναι απαίδευτοι, ανιστόρητοι και δεν γνωρίζουν το βαθύ φιλοσοφικό του νόημα, που χάνεται μέσα στις ανεξερεύνητες ατραπούς της σοφίας των προσωκρατικών» γράφει ο Κασιδιάρης και συνεχίζει «γιατί φοβούνται την μυστική δύναμη των συμβόλων που στους χαλεπούς καιρούς μας μπορεί να αφυπνίσει το συλλογικό ασυνείδητο και να εγείρει τον Ελληνισμό»

Σ' αυτά τα σύμβολα που κατά τον ίδιο διαθέτουν τη μυστική δύναμη που μπορεί να αφυπνίσει το ...συλλογικό ασυνείδητο περιλαμβάνει «το αρχαίο ελληνικό γαμμάδιο».

Το οποίο συναντάται «σε όλα τα περικαλλή μνημεία του αρχαίου κόσμου. Από το στάδιο της Ολυμπίας, όπου αποθεώθηκε η ελληνική πολιτισμική υπεροχή, μέχρι την ασπίδα του Φιλίππου, σύμβολο της ακατανίκητη πολεμική αρετή των Ελλήνων, που έφτασε μέχρι τα πέρατα της γης». 

Ο Κασιδιάρης ηθελημένα επιχειρεί να εμφανίσει ότι το «ελληνικό γαμμάδιο» είναι «σύμβολο απαγορευμένο χρόνους της παρακμής και της προδοσίας» ενω είναι η χιτλερική σβάστικα ,όπως τουλάχιστον συνομολογεί η πλειοψηφία των ελλήνων, το αποκρουστικό σύμβολο.      

Τέλος με...ποιητικό οίστρο προτρέπει τους «αγαπητούς φίλους και συνέλληνες» να δουν «την ανακάλυψη αυτή σαν τις πρώτες χρυσές ακτίνες της Αυγής, που σπάνε το πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας και δείχνουν το δρόμο σε όσους επιμένουν να ματώνουν για την αιώνια Ελλάδα»


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook