Πυρ ομάδον από την αντιπολίτευση κατά Καμμένου στη Βουλή

Ομοβροντία κατά του Πάνου Καμμένου από τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικ

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Πυρ ομάδον από την αντιπολίτευση κατά Καμμένου στη Βουλή

Ομοβροντία κατά του Πάνου Καμμένου από τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της εμπλοκής του Π. Καμμένου στην υπόθεση του Noor 1.

Kυριάκος Μητσοτάκης, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης και Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσαν βολές τόσο κατά του υπουργού όσο κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την κάλυψη που του παρέχει.

«Η κυβέρνηση προτιμά την συσκότιση από την διερεύνηση, προτιμούν την καρέκλα και την πολιτική συμπαιγνία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ακόμα όμως και η πολιτική συμπαιγνία έχει και τα όρια της» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Τα επιχειρήματα σας είναι προφάσεις εν αμαρτίες και λειτουργείτε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Έχετε γίνει όμηρος ο ένας του άλλου. Σε αυτό τον μοιραίο εναγκαλισμό εμείς δεν θα δώσουμε σωσίβιο».

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Αν και δεν υιοθετούμε ορισμένα σημεία του σκεπτικού της πρότασης της ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα υπερψηφίσει την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Γιατί είναι μία υπόθεση γεμάτη σκιές και σκοτεινές γωνίες, που πλήττουν το κύρος της Πολιτείας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Η στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι προβληματική και δημιουργεί σκιές» δήλωσε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί τον Μεσαίωνα της πολιτικής. Είναι φοβικός με τους πρόσφυγες, με τα παιδιά των προσφύγων, με τους ομοφυλόφιλους, με τις άλλες θρησκείες, με τους άλλους λαούς», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και επέκρινε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη κάλυψη που παρέχουν στον κυβερνητικό εταίρο τους.

Πυρ ομάδον από την αντιπολίτευση κατά Καμμένου στη Βουλή

Κυριάκος: «Tσίπρας-Καμμένος κρατούν όμηρο ο ένας τον άλλο»

«Ως ΝΔ ζητούμε να μην μείνει τίποτα χωρίς διερεύνηση - να εξεταστούν πρακτικές θεσμικά απαράδεκτες. Ξέραμε ότι είστε ικανοί για πολλά. Ότι στοχοποιείτε όποιον σας ενοχλεί. Ότι κατασκευάζετε ακόμη και ψεύτικες δημοσκοπήσεις στα υπόγεια του Μαξίμου. Ότι τις διακινείτε από παρα-σύστημα. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο υπουργοί σας να υβρίζουν τη δικαιοσύνη και ο πρωθυπουργός να θεωρεί τη διάκριση των εξουσιών θεσμικό εμπόδιο» σημείωσε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Έχετε αγωνία να κρατηθείτε στην εξουσία ελέγχοντας κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής. Τραυματίζετε το δημοκρατικό πολίτευμα. Η ετυμηγορία του λαού θα είναι σκληρή μαζί σας. Με τέτοια νοοτροπία η κυβέρνηση θεωρεί φυσιολογικό ότι ο υπουργός Άμυνας μιλά με ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών. Eμείς ζητάμε η παρέμβαση Καμμένου να εξεταστεί. Για να δούμε αν ήταν μια επιπόλαιη παρέμβαση ή συνειδητή παρέμβαση στη δικαιοσύνη ή πολιτική σκευωρία. Μόνο μέσω εξεταστικής θα το μάθουμε αυτό. Να μάθουμε ακριβώς τι είπαν 12 φορές σε μια εβδομάδα ο κ. Καμμένος με τον ισοβίτη. Τι είπαν σε 21 λεπτά. Και ποιος είναι επιτέλους ο ρόλος του λιμενικού που μίλησε για πολιτικό σχέδιο».

«Είχε ο κ. Τσίπρας γνώση του τι ειπώθηκε;» διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: Ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει αν γνώριζε ή όχι. Αν ναι είναι απολύτως συνυπεύθυνος. Αν όχι θα έπρεπε να έχει αποπέμψει τον κ. Καμμένο».

«Είμαι περίεργος αν θα εμφανιστεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον κυβερνητικό του εταίρο ή αν θα συνεχίσει να κρύβεται όπως κάνει με τον Σαρωνικό. Έχω παρακολουθήσει πολλές φορές τον κ. Τσίπρα να δίνει κάλυψη στον κ. Τσίπρα. Δεν έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου αλλά Καμμένου-Τσίπρα» σημείωσε μεταξύ άλλων καιρ πρόσθεσε: «Το μόνο που ξέρετε να κάνετε να κάνετε είναι να πετάτε λάσπη. Η έρευνα για την υπόθεση του Noor-1 πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος».

«Οι συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν ρίγος. Ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας δεν έχει διατάξει τον πειθαρχικό έλεγχο του λιμενικού υπαλλήλου. Δεν πρέπει να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση; Έχετε γίνει όμηροι ο ένας του άλλου. Σε αυτόν τον μοιραίο εναγκαλισμό δεν θα σας προσφέρουμε σωσίβιο. Πλειοψηφίες που θα παριστάνετε οι μεν τους προοδευτικούς οι δε τους πατριώτες να τις ξεχάσετε. Ότι φέρνετε θα πρέπει να έχει τη στήριξη όλης της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Αφού διαλέξατε Καμμένο, θα πάτε μέχρι τέλους με τον Καμμένο» ανέφερε και κατεληξε: «Η χώρα βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο θεσμικό κατήφορο. Χρέος όλως μας να προστατεύσουμε τη νομιμότητα και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Η υπόθεση Καμμένου δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να δηλητηριάζει άλλο τον δημόσιο βίο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να διορθώσουν τη βλάβη που έγινε στο δημόσιο βίο. Δείξτε ότι έχετε ευαισθησία για τη νομιμοτητα και την ηθική τάξη. Μην εκτίθεστε ηθικά στα μάτια των πολιτών».

Πυρ ομάδον από την αντιπολίτευση κατά Καμμένου στη Βουλή - εικόνα 2

Γεννηματά: Η «Κόπρος του Αυγεία» είναι στην αυλή σας

Βολές στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατα τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή για την Εξεταστική Επιτροπή της υπόθεση του ΝΟΟΡ-1 και τις ενδεχόμενες ευθύνες του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Αν και δεν υιοθετούμε ορισμένα σημεία του σκεπτικού της πρότασης της ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα υπερψηφίσει την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Γιατί είναι μία υπόθεση γεμάτη σκιές και σκοτεινές γωνίες, που πλήττουν το κύρος της Πολιτείας. Είμαστε ιδεολογικά, αξιακά, ιστορικά ταυτισμένοι με την ανάγκη για απόλυτη διαφάνεια στον δημόσιο βίο» ανέφερε η κ. Γεννηματά. «Διαφάνεια για τους πάντες και παντού. Όχι a la carte, ανάλογα με τις κομματικές επιδιώξεις. Έχουμε πει "ναι" σε κάθε πρόταση για διερεύνηση ακόμα και θεμάτων που σχετίζονται με τη δική μας διακυβέρνηση» πρόσθεσε. Κατηγόρησε, δε, την κυβέρνηση ότι δεν επιθυμεί τη διαφάνεια γιατί, όπως σημείωσε: «Είστε όλο λόγια. Λόγια περί διαφάνειας και μετά σφιχταγκάλιασμα με τη διαπλοκή. Εντελώς ανίκανοι να πατάξετε τη διαφθορά. Εσείς, κύριοι της Κυβέρνησης τι κάνατε; Είπατε "όχι" σε οτιδήποτε σας αφορά μέχρι σήμερα. Αρνείστε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διερευνηθεί το πώς φθάσαμε στα capital controls και στο μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου το 2015, τη διερεύνηση των κινήσεων Βαρουφάκη και των συνεπειών τους στην οικονομία, τους δικούς σας χειρισμούς στα θέματα της Υγείας και σήμερα την Εξεταστική για τον κ. Καμμένο».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε ότι «είτε τώρα, είτε σε επόμενη φάση, αυτή η Εξεταστική θα γίνει και όλα θα έρθουν στο φως. Καμία μεθόδευση δεν θα συσκοτίζει την υπόθεση για πολύ». Απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να εμφανίζεται ως τιμητής. «Κρίνεσθε πλέον για πράξεις και παραλήψεις σας» επισήμανε.

«Έχετε σήμερα μία νέα ευκαιρία να δείξετε στην πράξη ότι πιστεύετε στην "κάθαρση". Γιατί αν και πάλι δεν το κάνετε, τότε απλά θα επιβεβαιώσετε ότι δεν την θέλετε, γιατί φοβάσθε τις αποκαλύψεις για την "Κόπρο του Αυγεία" που είναι μαζεμένη στην αυλή σας» συμπλήρωσε. Η κ. Γεννηματά εκτίμησε ότι η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αρχίσει και ο κύκλος της κλείνει.

Επίσης, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αναφορά του στη ΔΕΘ, ότι οι κοινωνικές ανισότητες είναι δεδομένες, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. «Χρειάζεται ν' αλλάξουμε πορεία, μέσα από την έκφραση των ίδιων των πολιτών, της λαϊκής ψήφου. Με άλλη κυβέρνηση, με άλλη πολιτική, με σχέδιο και εθνική γραμμή για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια. Με κύρος και ανάστημα στην Ευρώπη. Για την επανεκκίνηση της σχέσης μας με την Ευρώπη. Για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας. Με προτεραιότητα τις επενδύσεις και την ανάπτυξη, αλλά ανάπτυξη για όλους» υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Πυρ ομάδον από την αντιπολίτευση κατά Καμμένου στη Βουλή - εικόνα 3

Θεοδωράκης: Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί τον μεσαίωνα της πολιτικής

Eπίθεση εφ΄όλης της ύλης εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης εναντίον του Πάνου Καμμένου από το βήμα της Βουλής, αναφερόμενος στα έργα και τις ημέρες του εταίρου του κ. Τσίπρα – από το ακροδεξιό παρελθόν του και την έκκλησή του για απελευθέρωση των χουντικών, μέχρι τις ακραίες πολιτικές θέσεις του σε σειρά θεμάτων και το ήθος και το ύφος της εξουσίας που εκπροσωπεί. «Ο κ. Καμμένος εκπροσωπεί τον Μεσαίωνα της πολιτικής. Είναι φοβικός με τους πρόσφυγες, με τα παιδιά των προσφύγων, με τους ομοφυλόφιλους, με τις άλλες θρησκείες, με τους άλλους λαούς», ανέφερε χαρακτηριστικά και επέκρινε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη κάλυψη που παρέχουν στον κυβερνητικό εταίρο τους. «Αυτά έχουν οι δεσμοί με τους ακροδεξιούς εθνικιστές, κάποια στιγμή τους μοιάζεις!» τόνισε.

Ως προς τις συνομιλίες του Υπουργού με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης επικαλέστηκε τη δήλωση του Σταύρου Τσακυράκη ότι «η διάκριση των εξουσιών απαγορεύει σε έναν υπουργό οποιαδήποτε επαφή με κάποιον που είναι στα χέρια της δικαιοσύνης». «Είναι σαφές ότι ο κ.Καμμένος ήθελε να παρέμβει στην υπόθεση και να καθοδηγήσει την έρευνα» υπογράμμισε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αυτό ίσως γίνεται «γιατί η κυβέρνηση θέλει να παίζει παιχνίδια εξουσίας με εχθρούς και φίλους». Καταγγέλοντας το ήθος και το ύφος της εξουσίας που εκπροσωπεί ο κ. Καμμένος, αναφέρθηκε στα ταξίδια στις Άλπεις, στα ψώνια στο Λονδίνο, στις βόλτες με τα κότερα και στα παιχνίδια στο καζίνο, τη στιγμή που όλα αυτά δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες του. «Ποιοι είναι οι χρηματοδότες του; Και κυρίως πώς τα καταφέρνετε να ρίχνετε το πρωί κλάμα στα παράθυρα για τους φτωχούς συνταξιούχους και αυτούς που χάνουν τα σπίτια τους και το βράδυ “όλα στο κόκκινο”;» αναρωτήθηκε.

Τέλος ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «να πάρουν θέση και όχι να συγκαλύψουν παρακρατικές συμπεριφορές», ενώ υπογράμμισε ότι «η σιωπή δεν σβήνει την ιστορία, και η ιστορία δεν θα γράψει για τα ψευδό-επαναστατικά σας τουιταρίσματα και τις τηλεοπτικές σας δήθεν αντισυστημικές ατάκες. Θα γράψει ότι κυβερνήσατε - για όσο κυβερνήσατε- αγκαζέ με την έξαλλη ακροδεξιά και δώσατε έδαφος στην συντήρηση».

Πυρ ομάδον από την αντιπολίτευση κατά Καμμένου στη Βουλή - εικόνα 4

Κουτσούμπας: Σκιές από τη στάση του Καμμένου

Την άποψη ότι οι εξεταστικές επιτροπές γίνονται για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη διατύπωσε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας σπεύδοντας πάντως να τονίσει ότι το ΚΚΕ είναι πάντα υπέρ του να διερευνώνται όλες οι υποθέσεις. «Η στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι προβληματική και δημιουργεί σκιές» δήλωσε ο γραμματέας του ΚΚΕ και εξάφρασε την απορία γιατί ο Πάνος Καμμένος ασχολήθηκε τώρα τόσο ενεργά με το Noor 1 όταν η υπόθεση είναι γνωστή εδώ και χρόνια

«Αυτά είναι τα μεγάλα ζητήματα και όχι η κυρία (σ.σ σύζυγος Καμμένου) που θα λειώσει με τα τακούνια της τα σκουλήκια» ανέφερε. Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι η προσφυγή στην σκανδαλολογία είναι μια εύκολη λύση για όλες τις κυβερνήσεις. «Οι πραγματικές αιτίες αποσιωποιούνται και τελικά ενοχοποιούνται κάποια πρόσωπα» είπε.

Έφερε ως παράδειγμα την ρύπανση στο Σαρωνικό. Απέδωσε ευθύνες για την κατάσταση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας. «Ευθύνες έχουν όμως και οι εφοπλιστές που όλοι τους κάνουν πλάτες» τόνισε.

Ο γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε ότι η συζήτηση για την εμπλοκή Καμμένου στην υπόθεση με το Noor 1 γίνεται σε μια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη ένας σφοδρός πόλεμος μεταξύ επιχειρηματικών συμφερόντων για το ποιός θα αποκομήσει τα περισσότερα οφέλη. «Σε αυτή την αντιπαράθεση είχε από την αρχή εμπλοκή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» παρατήρησε υπενθυμίζοντας και το τι έγινε με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 16 Ιαν 2021 | 09:11

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στην αντιπολιτευτική ρητορική του 3% - Ομιλία Τσίπρα με ανακρίβειες στη Βουλή

Για επιχείρηση εκμετάλλευσης της υγειονομικής κρίσης με ανακρίβειες και ψευδή στοιχεία από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 15 Ιαν 2021 | 16:52

Βαρουφάκης: Ο ελληνικός λαός δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση

Η κυβέρνηση δεν κατάφερε να ικανοποιήσει καμία από τις υποχρεώσεις που είχε για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πανδημίας, δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης

"ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ" 15 Ιαν 2021 | 15:04

Κουτσούμπας: Ο μαζικός εμβολιασμός απέχει πολύ και δεν μπορεί να κουκουλώσει τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνηση

Κκριτήριο της κυβέρνησης δεν είναι οι ανάγκες του λαού και για αυτό δεν θωράκισε το σύστημα Υγείας με προσλήψεις και ΜΕΘ, σημείωσε ο Δ. Κουτσούμπας.

"ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ" 15 Ιαν 2021 | 14:53

Βουλή: Γεννηματά για την πανδημία κορονοϊού - Όχι άλλα λάθη, κοστίζουν ανθρώπινες ζωές

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής και προοδευτικής διακυβέρνησης.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ 'ΑΜΥΝΑΣ 15 Ιαν 2021 | 13:39

Δένδιας για 12 μίλια στο Ιόνιο: Έχει διαμορφωθεί κλίμα κατανόησης και ομοψυχίας

Θέση για το θέμα των διερευνητικών συνομιλιών Ελλάδας - Τουρκίας πήρε ο Νίκος Δένδιας.

15 Ιαν 2021 | 12:50

Live η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για την πανδημία

Σε εξέλιξη η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για την πανδημία μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 15 Ιαν 2021 | 12:22

Κορονοϊος: Αυξάνεται το πρόστιμο στα 500 ευρώ για όσους παραβιάζουν τα μέτρα

Από τα 300 στα 500 ευρώ ανεβαίνει το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 15 Ιαν 2021 | 11:19

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την πανδημια: Για όλα φταίει η κυβέρνηση

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την διαχείρηση της πανδημίας επέρριψε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 15 Ιαν 2021 | 10:46

Μέτρα στήριξης από Μητσοτάκη: Επιχορήγηση ενοικίου και τον Φεβρουάριο- Παράταση για 2 μήνες στα επιδόματα ανεργίας

Για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας ενημερώνει την εθνική αντιπροσωπεία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ 15 Ιαν 2021 | 07:38

Σύγκρουση Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή για την πανδημία και τα εμβόλια

Με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την πανδημία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ 14 Ιαν 2021 | 19:18

Κυριάκος Μητσοτάκης: Eνημερώνει τη Βουλή για τις εξελίξεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών αύριο στη Βουλή για την πανδημία

ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ 14 Ιαν 2021 | 13:45

Πώς διαφημίζει την παρέμβασή του στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης- Με... τουφέκι και φυσεκλίκια

Για να διαφημίσει την παρέμβασή του στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε φωτογραφία όπου εμφανίζεται πάνοπλος…

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ 14 Ιαν 2021 | 09:48

Σκάνδαλο Folli Follie: Η ανάκριση τελείωσε - Το "μπαλάκι" στη Βουλή για τις αναφορές σε "πολιτικούς συμμάχους"

Επόμενη στάση... Βουλή για το τρένο των αποκαλύψεων για την υπόθεση της Folli Follie.