Προσπάθεια, ώστε να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα που έχει δημιουργηθεί και να κερδίσει την απελευθέρωσή της με βραχιολάκι, ώστε να είναι κοντά στην κόρη της, θα καταβάλλει με μεγαλύτερη ένταση η Εύα Καϊλή. Η τακτική της επικεντρώνεται στον Εισαγγελέα Μισέλ Κλεζ, καθώς αυτός είναι το "κλειδί" για την απόφαση που περιμένει να ακούσει.
"Πλέον τα νομικά και πραγματολογικά επιχειρήματα δεν θα τα αναπτύξουμε μόνο κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, αλλά θα προσπαθήσουμε να συναντήσουμε τον Ομοσπονδιακό Εισαγγελέα και τον Ανακριτή" ανέφερε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Το λάθος της Εύας Καϊλή
Σύμφωνα πάντως με τα όσα μετέδωσε το Star, κατά τις δύο πρώτες ακροάσεις για την αποφυλάκισή της, η Εύα Καϊλή δεν κατάφερε να πείσει τον Βέλγο Εισαγγελέα που είναι αποφασισμένος να διελευκάνει το σκάνδαλο, θέλοντας να δείξει ένα σκληρό πρόσωπο.
Η πρώτη κίνηση της Εύας Καϊλή την ημέρα των συλλήψεων, να κρύψει τα χρήματα που είχε στο σπίτι, μοιάζει να είναι το μεγάλο λάθος που την κρατά εντός των φυλακών Χάρεν και φυσικά μακριά από το παιδί της.

Την ίδια ώρα, ο Αντόνιο Παντσέρι - που εμφανίζεται να καθοδηγούσε την Εύα Καϊλή- "κελαηδά" ενώπιον των Bέλγων Ανακριτών. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις που δίνει στις ανακρίσεις για να γλιτώσει τον εαυτό του ανάβουν φωτιές στους υπόλοιπους εμπλεκομένους.
"Δεν μας φοβίζει τίποτα γιατί δεν υπήρξε ποτέ η οποιαδήποτε συνεργασία με τον κ.Παντσέρι", λέει από την πλευρά του ο κ. Δημητρακόπουλος.
Γιατί εκπορεύονται συκοφαντικά δημοσιεύματα από την Ισπανία;
Ενώ οι ιταλικές Αρχές αρχίζουν αυτόνομη έρευνα για τη διακίνηση και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Παντσέρι, η απάντηση από τον Παναμά για τα 30 εκατομμύρια σε λογαριασμούς της Εύας Καϊλή είναι αρνητική.
"Με τη βούλα πλέον της Αρχής Βρώμικου Χρήματος, πιστοποιείται ότι η κυρία Εύα Καϊλή ουδέποτε δωροδοκήθηκε από το Κατάρ σε τράπεζες του Παναμά. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί πλέον είναι γιατί εκπορεύονται αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα από την Ισπανία. Γιατί στον χώρο της πολιτικής τίποτα δεν γίνεται τυχαία" λέει ο κ. Δημητρακόπουλος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr