X

Ράνια Τζίμα: Αιχμηρό σχόλιο για τις αυξήσεις στους ένστολους: "Λυπάμαι που η κυβέρνηση το κάνει λόγω φθοράς και δημοσκοπήσεων"

"Βλέπουν τις δημοσκοπήσεις, βλέπουν φθορά, υπάρχει μια συνολική γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία", σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Γράφει: TheToc team

Με καυστικό τρόπο σχολίασε η Ράνια Τζίμα την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυξήσεις μισθών στους ένστολους και επίδομα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

"Βλέπουν τις δημοσκοπήσεις, βλέπουν φθορά, υπάρχει μια συνολική γκρίνια στη Νέα Δημοκρατία", σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η παρουσιάστρια.

Διαβάστε Επίσης

"Το λέω από προχθές, όλη η αναταραχή, με λύπη το λέω, το χρειάζονται οι ένστολοι, είναι οι δημοσκοπήσεις και η φθορά" τόνισε για να καταλήξει: "Λυπάμαι που η κυβέρνηση το κάνει λόγω της φθοράς και των δημοσκοπήσεων".

Διαβάστε Επίσης