Ραχήλ Μακρή: Ο Καμμένος δεν έχει θέσεις μόνο ταξιδάκια με φρεγάτες

Τα παλιά μίση δεν ξεχνιούνται. Η Ραχήλ Μακρή κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ταξιδάκια με φρεγάτες και selfies

raxil-makri-o-kammenos-den-exei-theseis-mono-taksidakia-me-fregates
SHARE THIS
0
SHARES

Τα παλιά μίση δεν ξεχνιούνται. Η πρώην βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ και νυν του ΣΥΡΙΖΑ  Ραχήλ Μακρή καρφώνει τον Πάνο Καμμένο θέτοντας ακόμη και θέμα κόστους για τα ταξίδια που κάνει ως υπουργός Αμυνας με στρατιωτικά μέσα προκειμένου όπως λέει να βγάζει selfies.       

Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη  στον ΒΗΜΑ FM η κ. Μακρή σχολίασε ειρωνικά : «Δεν τον είδα να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις τον κ. Καμμένο ούτε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτό που βλέπω είναι ένα κυνηγητό για τη συμμετοχή τους στον κομματικό μηχανισμό με κάθε τρόπο, δηλαδή βλέπω ένα κυνήγι καρέκλας και το οποίο δεν μου φαίνεται και καθόλου περίεργο, γιατί υπήρξα σε αυτό τον χώρο και γνωρίζω πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία και αυτό που βλέπω είναι ταξιδάκια με Apache και με φρεγάτες που δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτά στον ελληνικό λαό, προκειμένου να βγάζει ο κ. Καμμένος selfies». 

και συνέχισε « Δεν έχω δει ούτε προτάσεις ούτε θέσεις ούτε βέβαια τη συμμετοχή τους στις διαπραγματεύσεις. Αν τους είδατε εσείς, πείτε το και σ’ εμένα».

Η ίδια δήλωσε πως θα καταψηφίσει μέτρα περικοπών σε συντάξεις ή μισθών και διαβεβαίωσε πως αν χρειαστεί θα κάνει κριτική στην κυβέρνηση.   

«Είμαι ξεκάθαρη στις θέσεις τις οποίες εκφράζω και έχω πει επανειλημμένως ότι αν εγώ κρίνω, ότι αύριο έρχονται διατάξεις για να τις ψηφίσω, οι οποίες αφορούν μέτρα αρνητικά, όπως αυτά που μας παραπέμπουν στο παρελθόν, για μισθούς, συντάξεις, περικοπές ή για αυτά που βλάπτουν το Δημόσιο, πράξεις που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον, να είστε σίγουροι ότι και θα τα καταψηφίσω και θα μ’ ακούσετε να ασκώ κριτική, αρνητική βέβαια, εναντίον αυτής της κυβέρνησης».


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook