X

Ρίχνει τους τόνους ο Φιντάν για τις NAVTEX: "Όλα καλά, όλα φυσιολογικά, λύθηκε το πρόβλημα"

Την ίδια ώρα, τουρκικές διπλωματικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι το ζήτημα που προέκυψε με τις NAVTEX για το υποθαλάσσιο καλώδιο έχει επιλυθεί

Γράφει: TheToc team

Σε χαμηλούς τόνους επιχειρεί να επαναφέρει η Τουρκία το ζήτημα που προέκυψε με τις NAVTEX για τις έρευνες του γαλλικού σκάφους "Abeille Marengo" στην Ανατολική Μεσόγειο, μετά την ένταση που καταγράφηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν σε ερώτηση που του έγινε από τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ενώ τουρκικές διπλωματικές πηγές υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα που είχε ανακύψει έχει πλέον επιλυθεί.

"Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά", δήλωσε.

Την ίδια ώρα, τουρκικές διπλωματικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι το ζήτημα που προέκυψε με τις NAVTEX για το υποθαλάσσιο καλώδιο έχει επιλυθεί, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις για τον τρόπο με τον οποίο διευθετήθηκε.

Διαβάστε Επίσης