Σαχινίδης: Δεν μας ταιριάζει ο ρόλος του μικρού κυβερνητικού εταίρου

«Η Δημοκρατική Παράταξη από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου πάντα διεκδικούσε πλειοψηφίες για να εφαρμόσει τα προγράμματα της», είπε.

saxinidis-den-mas-tairiazei-o-rolos-tou-mikrou-kubernitikou-etairou
SHARE THIS
0
SHARES

“Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Είναι ένα μήνυμα προς όσους προσπαθούν να απαξιώσουν τα πολιτικά πρόσωπα στο σύνολό τους λέγοντας ότι «όλοι ίδιοι είναι». Η πορεία στον χρόνο έδειξε ότι τελικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του πορεία και από την ώρα εισόδου μέχρι και την έξοδο του από την πολιτική αξιολογείται κάθε ώρα και στιγμή για τη στάση του”. Τα παραπάνω δήλωσε, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, δηλώνοντας ταυτόχρονα “παρών” στην επόμενη εκλογική μάχη.

“Όλα τα χρόνια που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια να σεβαστώ την εντολή σας. Παρά τη δύσκολη συγκυρία και το απαξιωτικό για τους πολιτικούς περιβάλλον προσπάθησα όλα αυτά τα χρόνια να αναδείξω τα ζητήματα του νομού μας και των συμπολιτών μου. Όλα αυτά σε δύσκολες εποχές. Σήμερα, είμαι εδώ για να δηλώσω παρών στον αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για την ανασύνταξη της χώρας και την ανασυγκρότηση της παράταξης μας”, δήλωσε ο κ. Σαχινίδης χαρακτηριστικά.

“Μας λένε πολλοί εκ του πονηρού με ποιους θα πάτε μετά τις εκλογές. Αυτά τα ερωτήματα τα θέτουν αυτοί που θέλουν να μείνουμε σε μονοψήφια μεγέθη για να μας περιορίσουν στο ρόλο του μικρού κυβερνητικού εταίρου. Θεωρώ ότι δεν μας ταιριάζει αυτός ο ρόλος. Η Δημοκρατική Παράταξη από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου πάντα διεκδικούσε πλειοψηφίες για να εφαρμόσει τα προγράμματα της. Είμαστε υπέρ της αυτόνομης πορείας αυτή την θέση ψηφίσαμε στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής”.

 

 

Πηγή: onlarissa.gr

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook