X

Σε ταβέρνα γλεντούσε ο Πολάκης την ώρα της συνέντευξης Τύπου Τσίπρα: "Να σου δώσω μια να σπάσεις αχ βρε κόσμε γυάλινε"

Σε ταβέρνα της Ηλιούπολης, το γλεντούσε ο Παύλος Πολάκης το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα της συνέντευξης Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Γράφει: TheToc team

Σε ταβέρνα της Ηλιούπολης, το γλεντούσε ο Παύλος Πολάκης το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα της συνέντευξης Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, ανήρτησε μάλιστα και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Στο μαγαζί ΣΤΟΑ στη Ηλιουπολη του συντρόφου του Χρήστου ,υπό τη μουσική υπόκρουση του "να σου δώσω μια να σπάσεις αχ βρε κόσμο γυάλινε"....Ωραίο μαγαζί (μόνο κρέας σήμερα...)".

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: