Σεβαστάκης: Δεν ξέρω αν είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η αξιολόγηση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Σεβαστάκης αμφισβητεί αν είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η αξιολόγηση και προκρίνει δημοψήφισμα ή εκλογές.

sebastakis-den-kserw-an-einai-kalo-gia-ton-topo-na-kleisei-i-aksiologisi
SHARE THIS
0
SHARES

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας και οι στρεβλώσεις δεν οφείλονται στον ένα χρόνο διακυβέρνησής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Σεβαστάκης που αμφισβητεί αν είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η αξιολόγηση.

 «Η αξιολόγηση δεν κλείνει επειδή υπάρχει ένα ορισμένο σύστημα απαιτήσεων. Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση» ανέφερε και υπογράμμισε πως «σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχουν και πολιτικές λύσεις. Αυτές οι λύσεις οι οποίες και παραμένουν ανοιχτές μπορεί να είναι και εκλογές και δημοψήφισμα γιατί η χώρα δεν μπορεί να περπατήσει διαφορετικά».

Ο βουλευτής εκτίμησε ότι «η συμφωνία σήμερα παραβιάζεται από τους ίδιους τους θεσμούς. Δεν είναι παραγωγική η συμφωνία αλλά είναι ένα πλαίσιο το οποίο έρχονται να παραβιάσουν οι ίδιοι. Η σημερινή στάση των θεσμών δεν είναι πλέον μόνο τιμωρητική αλλά έχει ως στόχο την πλήρη αποσάθρωση του πολιτικού μας συστήματος»

Οπως είπε «η στάση αυτή θα υπήρχε απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook