Σφοδρή αντιπαράθεση Τζαβάρα - Ξυδάκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Αφορμή για τη σύγκρουση υπήρξε το σχόλιο του κ. Τζαβάρα όταν έγινε γνωστή η είδηση

sfodri-antiparathesi-tzabara---ksudaki-gia-ti-dolofonia-zafeiropoulou
SHARE THIS
0
SHARES

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Τζαβάρα και Νίκου Ξυδάκη προκάλεσε η δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Αφορμή για τη σύγκρουση υπήρξε το σχόλιο του κ. Τζαβάρα όταν έγινε γνωστή η είδηση

«Το χέρι των άνανδρων δεν το όπλισε κάποια σκοτεινή δύναμη αλλά οπλίστηκε από την καθημερινή ποιότητα της πολιτικής ζωής και του δημόσιου βίου που ξεπέφτει και χάνει σε αξία». Το «καρφί» αφορούσε και την προηγούμενη τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την ΝΔ «κόμμα μεσαζόντων».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν σταμάτησε  εκεί. Με έντονο ύφος μίλησε για ύβρι  και συνέχισε «και όποιος δεν έχει τη δύναμη ψυχής μυαλού και τεκμηρίωσης που απαιτεί τέτοια ύβρις παραμένει άγονος και άχρηστος υβριστής. Είναι αυτός που κατευθύνει τα όπλα προς συγκεκριμένα πρόσωπα και πολιτικούς ανθρώπους».

Απαπντώντας ο κ. Ξυδάκης προέτρεψε τον κ. Τζαβάρα να αναζητήσει στις τάξεις της ΝΔ όσους συμβάλουν στην έκπτωση των κοινοβουλευτικών ηθών.

«Ας ανατρέξει στην προχθεσινή συζήτηση (αλλαγή ταυτότητας φύλου) για να δει ποιοι είναι οι υμνητές της Δημοκρατίας και ποιοι είναι οι υμνητές της Χούντας. Ας ήταν εδώ στην αίθουσα να δει τι έλεγαν και ποιοι κραυγάζουν ως τηλεπώλες» είπε και κάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να μην καταδικάζει συλλήβδην πολιτικές ομάδες και προσωπικότητες. «Η Αριστερά έχει τις αμαρτίες και τα βάρη της αλλά δεν έχει την αλητεία κανενός χουντικού και τσεκουροφόρου».

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook