Σφραγίδα Τσίπρα στην ορκωμοσία Ρένας Δούρου

Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του Μανώλη Γλέζου έγινε στα Ανω Λιόσια η ορκωμοσία της Ρένας Δούρου και των μελών της νέας περιφερειακής Αρχής της Αττικής.

SHARE THIS
0
SHARES

Η νέα περιφερειάρχης Αττικής, έδωσε πολιτικό όρκο, όπως είχε κάνει και ως βουλευτής και όπως είχει προναγγείλει με δήλωσή της στο theTOC.gr  

«Θεωρώντας  ότι ο πολιτικός όρκος ανταποκρίνεται στην αυτοτέλεια της πολιτικής – δημόσιας σφαίρας και διαφυλάσσει την αυτονομία της, δηλώνω στην τιμή και τη συνείδησή μου να είμαι πιστή στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους, να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου, σεβόμενη την αρχή ότι όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το λαό και ασκούνται από το λαό», είπε η κυρία Δούρου.

Η νέα περιφερειάρχης υποσχέθηκε «έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα που οι μνημονιακές πολιτικές έχουν κάνει εφιάλτη, έργα που εντάσσονται στο πλαίσιο ενός νέου παραγωγικού και αναπτυξιακού προτύπου».

Επίσης, σημείωσε ότι «ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας κάθε άλλο παρά εύκολος είναι. Γιατί είναι ένας δρόμος διπλά ναρκοθετημένος. Ναρκοθετημένος σε επίπεδο θεσμικό αλλά και σε επίπεδο πολιτικής συγκυρίας».

Στο σημείο υπήρχαν ισχυρες αστυνομικές δυνάμεις καθώς είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιφασιστικών οργανώσεων που διαμαρτύρονταν για τη συμμετοχή χρυσαυγιτών στο περιφερεριακό συμβούλιο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook