
Ο Π. Σγουρίδης επιβεβαίωσε ότι θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Καμμένο στη θέση του υφυπουργού Μεταφορών.
Παράλληλα ο κ. Σγουρίδης, μιλώντας στον Alpha, δήλωσε ότι τον λυπεί η υπόθεση του Δ. Καμμένου αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική».
«Αποδέχθηκα την πρόταση να αναλάβω υφυπουργός Μεταφορών μετά την παραίτηση του Δ. Καμμένου. Με λυπεί προσωπικά. Ο Δ. Καμμένος είναι γνώστης οικονομολόγος», είπε κ. Σγουρίδης, ενώ αναφερόμενος στους ΑΝΕΛ χαρακτήρισε «άδικο να βρίσκονται στο μπαίνω-δεν μπαίνω στη Βουλή με το δημοσκοπικό μπούλινγκ».
Τέλος, αναφερόμενος στον Ν. Νικολόπουλο, ο οποίος ζήτησε χθες εξηγήσεις από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη μη υπουργοποίησή του, είπε ότι «είναι εξαιρετικός κοινοβουλευτικός άνδρας» και «μπορεί να προσφέρει από άλλη θέση».
Τέλος πρόσθεσε σκωπτικά ότι «ο Σγουρίδης μέσα στα αμπέλια μπορεί ν γράφει ό,τι θέλει. Ως πολιτικός όμως, πρέπει να προσέχω».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr