«Σιγή» Ξυδάκη για τον εξαψάλμο από Τσακνή για την ΕΡΤ, τα βάζει με τη ΝΔ

Ο Νίκος Ξυδάκης αφού προκάλεσε μια προσωπική καταιγιστική απάντηση από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Δ.Τσακνή έκανε πως δεν άκουσε και επιτέθηκε στη ΝΔ.

sigi-ksudaki-gia-ton-eksapsalmo-apo-tsakni-gia-tin-ert-ta-bazei-me-ti-nd
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Νίκος Ξυδάκης αφού προκάλεσε μια  καταιγιστική ανακοίνωση από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Δ.Τσακνή απάντηση στα περί «τριτοκοσμικής ΕΡΤ» έκανε πως δεν άκουσε...και αντί απάντησης τα έβαλε με την ΝΔ.     

Για παραπληροφόρηση και post truth πολιτική κατηγορεί τη ΝΔ ο Νίκος Ξυδάκης σε απαντητική του δήλωση προς τη ΝΔ η οποία νωρίτερα είπε πως οι δηλώσεις του κ Ξυδάκη από το 2ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς δικαιώνουν πλήρως τις θέσεις της για την ΕΡΤ. 

«Πριν παίξουν το παιχνίδι της παραπληροφόρησης, ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν για το μαύρο στην ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013, το πάρτι των θαλασσοδανείων εις βάρος των μετόχων των τραπεζών και της επιχειρηματικότητας, την απαξίωση της δημόσιας τηλεόρασης και την συμβολή τους, έμμεση και άμεση, στην κρίση που μαστίζει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια» ανέφερε ο κ Ξυδάκης. 

«Τα δάκρυα τους για την ΕΡΤ, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της, δεν τα πιστεύει κανείς» πρόσθεσε επίσης ενώ προσπαθώντας να διευκρινίσει τα όσα είπε χθες είπε πως «η δική μας αγωνία ταυτίζεται με την αγωνία όλων των άλλων, των πολλών πραγματικών δημοσιογράφων στα ΜΜΕ, για την επαγγελματική τους αξιοπρέπεια, τους όρους υγιούς αναπαραγωγής τους, και τη συμβολή τους στη λειτουργία της δημοκρατίας».

ΝΔ : Ο Ξυδάκης δικαιώνει απόλυτα τις θέσεις μας για την ΕΡΤ 

H ΝΔ σε ανακοίνωση της είχε κάνει λόγο για δικαίωσή της από όσα κατήγγειλε δημοσίως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην ΕΡΤ. 

 «Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξυδάκης ομολόγησε, στους Δελφούς, την καθεστωτική αντίληψη της Κυβέρνησης, αναγνωρίζοντας ότι “η Ε.Ρ.Τ. είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτήν τη στιγμή”. Δικαίωσε έτσι απόλυτα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και τις καταγγελίες της για τις πρακτικές που ακολουθεί η Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και την απόπειρα ελέγχου της ενημέρωσης από τους κ. Τσίπρα και Παππά», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της και καταλήγει, επικρίνοντας τον κ. Ξυδάκη: 

«Διέπραξε, όμως, και βαρύ ατόπημα, εκτοξεύοντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για το σύνολο των δημοσιογράφων. Έμπλεξε τις αυταπόδεικτες αλήθειες για την Ε.Ρ.Τ. με ανοίκειες ύβρεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook