Follow us

Σκέρτσος για Τσίπρα: Αναγνώρισε ένα μόνο από τα πολλά mea culpa που οφείλει στην ελληνική κοινωνία

"Κανένας υπεύθυνος δημοκρατικός πολίτης δεν ανέχεται παιχνίδια ούτε με τη Δημοκρατία, ούτε με την εθνική κυριαρχία" τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

κ. Τσίπρας απόψε στον ΣΚΑΪ μιλώντας για τη νάρκη της απλής αναλογικής που εξουδετέρωσαν οι πολίτες, αναγνώρισε ένα μόνο από τα πολλά mea culpa που οφείλει στην ελληνική κοινωνία.

Αν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος των ευθυνών και των τεράστιων λαθών του που θέτουν σε κίνδυνο την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, θα είχε πει τουλάχιστον 2 mea culpa ακόμη" τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος σχολιάζοντας την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σημειώνει ότι το πρώτο αφορά στη "σιωπηρή στήριξη που παρείχε στο μόρφωμα Κασιδιάρη ψαρεύοντας από τα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. "Ευτυχώς το μέτωπο ευθύνης που όρθωσε η Νέα Δημοκρατία με την έγκαιρη παρέμβασή της, έβαλε φρένο για δεύτερη φορά σήμερα στην είσοδο Κασιδιάρη στη Βουλή" υπογραμμίζει.

Το δεύτερο αφορά στις επιλογές του στη Ροδόπη και την Ξάνθη που ευθυγραμμίζονται, όπως αναφέρει, με την πιο ακραία ανθελληνική προπαγάνδα. "Ο κ. Τσίπρας, ενώ γνωρίζει με ακλόνητα στοιχεία τους δεσμούς των υποψηφίων του με τους κύκλους που οραματίζονται τη "γαλάζια πατρίδα" στο βαθύ τουρκικό κράτος, επιμένει να καλύπτει έως σήμερα τον κ. Ζειμπέκ, τον κ. Φερχάτ, αλλά και τον κ. Φίλη που μιλάει απροκάλυπτα, χωρίς να ανακαλεί, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη" τονίζει.

Διαβάστε Επίσης

Τέλος ο κ. Σκέρτσος υπογραμμίζει ότι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. "Κανένας υπεύθυνος δημοκρατικός πολίτης δεν ανέχεται παιχνίδια ούτε με τη Δημοκρατία, ούτε με την εθνική κυριαρχία" τονίζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΝΕΑ ΚΑΡΦΙΑ 26 Σεπ 2023 | 09:38

Ξέσπασμα Φίλη: Έχει ύφος Τραμπ ο Κασσελάκης, ο Τσίπρας φταίει για τις ήττες, τα θαλάσσωσε ο Αποστολάκης

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεση του Νίκου Φίλη στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε για τις δύο εκλογικές συντριβές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ 25 Σεπ 2023 | 22:59

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ξανά στη Λεωφόρο ο Τσίπρας, ούτε τώρα έφερε γούρι στην ομάδα του [Εικόνες]

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τελικά το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" για να παρακολουθήσει το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Χαμόγελα με Νίκο Παππά.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ 25 Σεπ 2023 | 17:09

Γκάφα Τσίπρα στη συνάντηση με Κασσελάκη: Μπέρδεψε τους βρετανούς πρωθυπουργούς, άλλο Τσώρτσιλ άλλο Μακμίλαν...

Ο Αλέξης Τσίπρας μπερδεύτηκε και απέδωσε στον Γουίνστον Τσώρτσιλ φράση του Χάρολντ Μακμίλαν

ΧΑΛΑΡΟΣ 25 Σεπ 2023 | 15:07

Ο Τσίπρας για την συνάντηση με Κασσελάκη: Μαθαίνει γρήγορα, δεν θα πλήξετε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκκληση να πέσουν οι τόνοι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας με τους δημοσιογράφους για την συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ 25 Σεπ 2023 | 12:22

Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: Εύχομαι να σταθώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου παραδίδει

Με το μετρό πήγε στη Βουλή ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ολόκληρος ο διάλογος.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ 25 Σεπ 2023 | 11:31

Πατέρας Στέφανου Κασσελάκη: Προτεραιότητα τα εσωτερικά θέματα στον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

"Έχουμε θέματα τακτικής, όλα θα πάνε καλά, Έχουμε κι εμείς τα εσωτερικά μας. Και τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το πρώτο", είπε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη

ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ 25 Σεπ 2023 | 00:04

Τηλεφωνήματα Τσίπρα σε Κασσελάκη και Αχτσιόγλου: Τους συνεχάρη για τον αγώνα τους

Τηλεφωνική επικοινωνία και με τους δύο διεκδικητές της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 24 Σεπ 2023 | 18:07

Στην Καισαριανή ψήφισε για νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας: Ενωμένοι θα δώσουμε τους κοινωνικούς αγώνες

Ο Α. Τσίπρας, αναφερόμενος στη μαζική συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, μίλησε για τη βαριά παρακαταθήκη που θα παραλάβει η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 22 Σεπ 2023 | 18:09

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτηση του Τσακαλώτου για τους "εχθρούς" του Τσίπρα - "Στο πλάι του, με δική του επιλογή, οι γνωστοί υπονομευτές..."

Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα πλασιωμένο από τον ίδιο, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Αλέξη Χαρίτση και τον Διονύση Τεμπονέρα.

«ΕΙΝΑΙ ΡΗΧΟΣ» 22 Σεπ 2023 | 15:57

"Κατεδαφιστικός" ο Δρυμιώτης για Κασσελάκη: Δεν φταίει η αϋπνία, ο Τσίπρας έπρεπε να έχει δώσει και τον Παρθενώνα μετά από 17 ώρες

Για το "κρατίδιο" δεν φταίει η αϋπνία, ο άνθρωπος είναι εντελώς ρηχός σχολίασε ο πολιτικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗ 21 Σεπ 2023 | 17:08

Το χοντρό υπονοούμενο του Νίκου Παππά: "Κάτι έγινε και παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, κάτι μεσολάβησε"

Ο Νίκος Παππάς τροφοδοτεί τη φημολογία ότι η Εφη Αχτσιόγλου και άλλα στελέχη πίεσαν τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ 21 Σεπ 2023 | 13:49

Μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ: Στο στόχαστρο πλέον και ο Τσίπρας- Τον κατηγορούν ότι στηρίζει Κασσελάκη

Ο πάλαι ποτέ αδιαμφισβήτητος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δεν είναι πια στο απυρόβλητο. Η παλιά φρουρά υποψιάζεται ότι στηρίζει Κασσελάκη

"ΟΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ" 21 Σεπ 2023 | 12:44

Ραγκούσης: Η Αχτσιόγλου δεν υπονόμευσε τον Τσίπρα, άλλοι το έκαναν - Ανησυχώ για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

"Η Αχτσιόγλου δεν υπονόμευσε τον Τσίπρα άλλοι το έκαναν", σημείωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.