X

Σκέρτσος κατά Αρβανίτη: Θα έπρεπε να έχει ζητηθεί η παραίτησή του - Το λέω ωμά [βίντεο]

Η σύνδεση της αριστείας με τον φασισμό και του Κ. Μητσοτάκη με την άκρα δεξιά που προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της ΝΔ.

Γράφει: TheToc team

"Απαράδεκτα πράγματα" χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος τα όσα δήλωσε για τον πρωθυπουργό και την αριστεία ο Κώστας Αρβανίτης. Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε εκδήλωσε συνέδεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την άκρα δεξιά και την αριστεία με τον φασισμό, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΝΔ.

Διαβάστε Επίσης

"Θα έπρεπε να είχε ζητηθεί η παραίτηση του κυρίου Αρβανίτη. Το λέω ωμά" είπε ο κ. Σκέρτσος το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

"Είναι απαράδεκτα πράγματα να ταυτίζεται η κυβέρνηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας το οποίο έχει δώσει αγώνες για την Δημοκρατία. Στήριξε την Ελλάδα και την κράτησε εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα κατάφερνε μόνος του" πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αποκάλεσε "επιτομή του μίσους και της ακρότητας" τις δηλώσεις Αρβανίτη, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να να αποδοκιμάσει τον ευρωβουλευτή, αλλιώς θα είναι "συνυπεύθυνος για την ευτέλεια του λόγου του κ. Αρβανίτη".