Σκληρές κόντρες για διακοπές Τσίπρα και πακέτο παροχών

Πολιτική σύγκρουση με φόντο τις εξαγγελίες για παροχές αλλά και τις διακοπές του πρωθυπουργού

SHARE THIS
0
SHARES

Για τις φοροελαφρύνσεις που ανακοίνωσε νωρίτερα το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός αλλά και για τις πολυσυζητημένες διακοπές του κ. Τσίπρα το περασμένο καλοκαίρι συζήτησαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιώργος Βαρεμένος και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη.

Αναφορικά με την ψήφιση των μέτρων, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι “οτιδήποτε είναι 1 ευρώ παραπάνω για τους Έλληνες, θα το ψηφίσουμε”. Κατηγόρησε ότι τον Αλέξη Τσίπρα ότι πρόκειται για μέτρα που προϋπήρχαν, τα ακύρωσε ο πρωθυπουργός και “θυμήθηκε” να τα επαναφέρει στους πρότερους χαμηλούς συντελεστές τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Ο κ. Βαρεμένος με τη σειρά του σχολίασε ότι οι παροχές είναι “πικρό χάπι” για τη Νέα Δημοκρατία, ενώ κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν τολμάει τον διάλογο.

Σχετικά με τις φωτογραφίες που έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου και απεικόνιζαν τον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές σε πολυτελές σκάφος, ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για “κουτσομπολιά”. “Δεν θα εκτραπώ σε τέτοιου είδους συζήτηση, είδα τη φωτογραφία αλλά είναι θεωρώ ότι στην προεκλογική περίοδο που βρισκόμαστε υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα.

Στον αντίποδα ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα δώρο και όχι για φιλοξενία από την πλευρά του εκλιπόντος εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και μάλιστα αξίας 100.000 ευρώ. “Πρόκειται για βαθιά πολιτικό ζήτημα. Ο κ. Τσίπρας ζει σας βαθύπλουτος και λέει ότι είναι εκπρόσωπος των φτωχών. Πλην του κ. Τσίπρα δεν υπάρχει άλλος πρωθυπουργός σε δυτική χώρα που να κρύβει συστηματικά τις διακοπές του. Οι διακοπές του πρωθυπουργού δεν είναι ιδιωτική υπόθεση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook