Σκουρλέτης: «Έντιμη» συμφωνία αλλιώς εκλογές

Υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών σε περίπτωση που δεν υπάρξει ένας «έντιμος» και «προωθητικός» συμβιβασμός με τους πιστωτές, τάχθηκε ο υπουργός Εργασίας.

skourletis-entimi-sumfwnia-alliws-ekloges
SHARE THIS
0
SHARES

Υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών σε περίπτωση που δεν υπάρξει ένας «έντιμος» και «προωθητικός» συμβιβασμός με τους πιστωτές, τάχθηκε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης σημειώνοντας παράλληλα ότι για την κυβέρνηση αποτελεί προτεραιότητα η καταβολή μισθών και συντάξεων έναντι της δόσης του ΔΝΤ.

Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι «όταν εκλέγεσαι δεν παίρνεις λευκή επιταγή... Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε».

«Πλέον έχουμε περάσει στην χορεία των πολιτικών αποφάσεων, τη λύση θα τη δώσει η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης. Η ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει το μάξιμουμ των υποχωρήσεων δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια υποχωρήσεων πλέον. Οι άλλες πλευρές συμπεριφέρονται σαν κυβερνήτες, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει άλλα περιθώρια από τον ελληνικό λαό να αυτοκαταργηθεί» διεμήνυσε ο υπουργός Εργασίας.

Σχολιάζοντας τέλος την αναφορά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά περί κομματικής πειθαρχίας είπε ότι «Πριν φτάσουμε για κομματικές πειθαρχίες θα πρέπει να δούμε τη συμφωνία, δεν χωρούν ντιρεκτίβες σε αυτό δεν βοηθάει η χρήση κομματικής πειθαρχίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook