Σκουρλέτης: «H ώρα της δημοκρατικής ανατροπής του κ. Σαμαρά πλησιάζει»

Προσπάθεια να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό πως τα μνημόνια τελειώνουν καταλόγισε στον πρωθυπουργό ο Πάνος Σκουρλέτης και προέβλεψε ότι η ώρα της δημοκρατικής του ανατροπής πλησιάζει.

skourletis-h-wra-tis-dimokratikis-anatropis-tou-k-samara-plisiazei
SHARE THIS
0
SHARES

«Διχαστική« και «τρομολάγνα» χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και τον επέκρινσε ότι « υπερασπιζόμενος τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό – Μερκελισμό» αποκαλύπτει το όραμά του για την επόμενη μέρα τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη» .

« Την ώρα λοιπόν που ψηφίζεται στη Βουλή το νέο μεσοπρόθεσμο , που μας εισάγει σε μια νέα μνημονιακή εποχή επιταχύνοντας τις πολιτικές λιτότητας, για άλλη μια φορά ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό λέγοντας του πως τα μνημόνια τελειώνουν. Μπορεί η κοροϊδία να έπιασε στις εκλογές του Ιουνίου του ’12, τώρα όμως ο λαός τον έμαθε για τα καλά και τον περιμένει» αναφέρει ο κ. Σκουρλέτης και προβλέπει « Η ώρα της δημοκρατικής ανατροπής του κ. Σαμαρά πλησιάζει».

Αποτυπώνοντας όπως είπε τη « ζημιά» που όπως έχει γίνει στη χώρα σε τόσο μικρό διάστημα , μόλις σε τέσσερα χρόνια σημείωσε :

« Ποτέ δεν χάθηκαν τόσες θέσεις εργασίας,

Ποτέ δεν μειώθηκαν τόσο πολύ οι μισθοί,

Ποτέ δεν μετανάστευσαν μεταπολιτευτικά τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι,

Ποτέ δεν αυτοκτόνησαν τόσοι πολλοί ,

Ποτέ δεν βρέθηκαν εκτός υγειονομικής και ασφαλιστικής κάλυψης τόσοι πολλοί ,

Ποτέ δεν είδαμε ξανά τις τελευταίες δεκαετίες τόσους πολλούς συνανθρώπους μας να ψάχνουν τα σκουπίδια . Αυτό είναι το επιτυχημένο έργο του μνημονιακού κ. Σαμαρά » .

Φωτογραφία: Fosphotos / Αλέξανδρος Κατσής

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook