Σκουρλέτης: Το σπάσιμο της Β' Αθήνας είναι εξόφθαλμα σωστό

Tο σχέδιο της κυβέρνησης για σπάσιμο της Β’ Αθήνας είναι απαραίτητο, «δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ υποψηφίου και ψηφοφόρου σε αυτή την τεράστια περιφέρεια.

skourletis-to-spasimo-tis-b-athinas-einai-eksofthalma-swsto
SHARE THIS
0
SHARES

Tο σχέδιο της κυβέρνησης για σπάσιμο της Β’ Αθήνας είναι απαραίτητο καθώς «δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ υποψηφίου και ψηφοφόρου σε αυτή την τεράστια περιφέρεια» δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως το μέτρο είναι  «εξόφθαλμα σωστό» και συμπλήρωσε απαντώντας στην κριτική που ασκείται ότι «αν κριτήριο ήταν να στηρίξουμε κάποιους που είναι αναγνωρίσιμοι τότε θα έπρεπε να κρατήσουμε τη Β’ Αθηνών όπως είναι».  «Χρειάζονται 200 ψήφοι οπότε ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του» κατέληξε.

Για τους συμβασιούχους, ο κ. Σκουρλέτης διέψευσε ότι ο ίδιος είχε υποσχεθεί στους συμβασιούχους στην καθαριότητα μονιμοποίηση τους. «Δεν απολύθηκε κανείς, δεν τους υποσχεθήκαμε τίποτα», υποστήριξε τονίζοντας πως έληξαν οι συμβάσεις τους και προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως «δεν υπήρχε κανένας από τους συμβασιούχους στην καθαριότητα με πάνω από τρεις συνεχόμενες ανανεωμένες  συμβάσεις»

Για το τέλος του προγράμματος ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε πως «ο κύκλος των προγραμμάτων κλείνει» αλλά αυτό «δεν σημαίνει ότι οι πληγές της λιτότητας θα επουλωθούν από τη μία στιγμή στην άλλη».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook