Σουαρέ της Μαρέβας με τις συζύγους βουλευτών της ΝΔ -τί δώρο τους χάρισε

Το γούρι του brand της Zeus+Dione για το 2020

souare-tis-marebas-me-tis-suzugous-bouleutwn-tis-nd--ti-dwro-tous-xarise
SHARE THIS
0
SHARES

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η σύζυγος του πρωθυπουργού κάλεσετις συζύγους και τις συντρόφους υπουργών και βουλευτών της ΝΔ, σε μία χαλαρή απογευματινή συνάντηση,

Η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, μάλιστα, τους δώρισε το γούρι του brand της Zeus+Dione για το 2020, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νησί της Δήλου.

Οι κυρίες σε stories στο Instagram δημοσιοποίησαν στιγμιότυπα από το σουαρέ που έγινε σε ένα ζεστ, φιλικό και γιορταστικό κλίμα.

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση δημοσίευσε στο Instagram, η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή. «Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών. Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα! Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μας χάρισες, ας είναι γούρικο για όλες και όλους και κυρίως για την πατρίδα μας!» όπως βλέπετε στη σχετική ανάρτηση

Το story της Τζένης Μπαλατσινού από το τραπέζι. Η σύζυγος του υπουργού Υγείας είναι δίπλα στην Μάρα Ζαχαρέα,παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star και σύζυγό του βουλευτή Θοδωρή Ρουσόπουλου.
 

 


Φωτογραφία με την Μαρέβα Μητσοτάκη ανήρτησε και η Ελισάβετ Κατσαμάκη, σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου. «Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό από τη δική μας δυναμική και ευγενική Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, ευχαριστούμε», σημείωσε.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook