Στα Εξάρχεια ακόμα περιμένουν να δουν τον Φλαμπουράρη - Επιστολή από Γενάρη

Επιστολή με αίτημα για συνάντηση με τον υπουργό Επικράτειας, Αλέκο Φλαμπουραρη, είχαν στείλει απο τον Ιανουάριο οι κάτοικοι των Εξαρχείων. Δεν υπάρχει απάντηση.

sta-eksarxeia-akoma-perimenoun-na-doun-ton-flampourari---epistoli-apo-genari
SHARE THIS
0
SHARES

Επιστολή με αίτημα για άμεση συνάντηση με τον υπουργό Επικράτειας, Αλέκο Φλαμπουραρη, είχαν στειλει απο τον Ιανουάριο οι κάτοικοι των Εξαρχείων, οι οποιοι μέχρι σημερα δεν έχουν λάβει καμία απάντηση, παρά μόνο την επιδεικτική του...αδιαφορία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ειναι υπεύθυνος για τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών και είχε δημιουργήσει και το kathimerinotita.gov.gr, αδιαφόρησε παντελώς για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχη, παρα την έκκληση των κατοίκων για συνάντηση μαζί του.

«Με την παρούσα επιστολή ζητούμε να έχουμε συνάντηση μαζί σας το συντομότερο δυνατό προκειμένου να συζητησουμε για την κατάσταση που επικρατεί στα Εξαρχεια. Παρακαλούμε αν μπορείτε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί Δευτέρα ή Τετάρτη απογευμα που ειναι κλειστά τα καταστήματα δεδομένου οτι ορισμένα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας ειναι επαγγελματίες», έγραφαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι των Εξαρχειων στην επιστολή του στον Αλέκο Φλαμπουράρη, που εστάλη στις 23 Ιανουαρίου του 2018.

«Πέφτει ξύλο συνέχεια οι Άραβες μεταξύ τους δεν έχουν τι να κάνουν θεωρούν οι άλλοι τους παίρνουν για βαποράκια και τέτοια και πέφτει ξύλο όπως έγινε ο τραυματισμός ο θανάσιμος πριν από μία εβδομάδα. Στο διπλό καφέ καθόντουσαν ήρθαν οι άλλοι του την ρίξανε, τον μαχαίρωσαν σε σημεία ανάμεσα στα πόδια που κόβεις τις αρτηρίες και τον τελειώνεις τον άλλον», είπε στον «Ε.Τ» αυτοπτης μαρτυρας της δολοφονιας που εγινε την περασμενη εβδομάδα στην Θεμιστοκλεους.

Ο κάτοικος των Εξαρχειων που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του γιατί εχει δεχτεί απειλές απο αντιεξουσιαστές και ναρκεμπορους και φοβάται, τόνισε ακόμη σχετικά με το συμβάν πως «Τον είχαν μαχαιρώσει και έτρεξε το θύμα.Τότε έβγαλε και όπλο».

«Διακίνηση ναρκωτικών γινόταν από παλιά, έχει ενταθεί πάρα πάρα πολύ. Δεν γίνεται μόνο διακίνηση γίνεται και κατανάλωση, δηλαδή μπροστά στα μάτια μας, στις πόρτες μας, μπροστά στα παγκάκια στην πλατεία, παλιά τα παιδιά μας έπαιζαν στην πλατεία τώρα είναι εντελώς αδύνατον.», είπε στον «Ε.Τ.» η Κατερίνα Μήτσιου, ακομη μια κάτοικος των Εξαρχείων που εκφράζει την αγανάκτηση της για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία δυο χρονια στο «γκέτο» της Αθήνας.

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook