Follow us

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου - Τι αποκάλυψε ο ίδιος

"Δεν ξέρω αν το ζητούμενο μου είναι, αν και πώς θα μπω, όσο το πώς θα βγω από όλο αυτό" ανέφερε σχετικά στο Radcast.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Μάριος Αθανασίου: Η σπάνια φωτο με τη σύντροφο και τη νεογέννητη κόρη του

Στην αποκάλυψη ότι - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου.

Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε (στο 28ο λεπτό του βίντεο), μιλώντας στο Radcast και τη Χρύσα Λούκου, την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό, λέγοντας πως περιμένει την τελική απόφαση από το ΣΥΡΙΖΑ, για να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές.

"Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περιμένοντας κι εγώ την τελική απόφαση απ’ τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ" ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας πως έχει ήδη μία σχέση με την πολιτική καθώς δραστηριοποιείται στον βόρειο τομέα της Αθήνας: "Άλλο επίπεδο βέβαια" είπε.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως "έχω μια αγωνία γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν ξέρω αν το ζητούμενο μου είναι αν και πώς θα μπω, όσο το πώς θα βγω από όλο αυτό".

Διαβάστε Επίσης

"Δημοσιογράφοι θέλουν να μιλήσουν για το #metoo και δεν μπορούν"

Σχετικά με το κίνημα #metoo, ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι γυναίκες δημοσιογράφοι, του έχουν εκμυστηρευτεί ότι φοβούνται να μιλήσουν για όσα έχουν ζήσει στον χώρο: "Την περίοδο που τα πράγματα ήταν πολύ έντονα με το #metoo, όπου και να πηγαίναμε να μιλήσουμε, με έπιαναν οι δημοσιογράφοι και μου έλεγαν ότι θέλουν να μιλήσουν και εκείνοι, αλλά δεν μπορούν μιας και οι κακοποιητές στον χώρο της δημοσιογραφίας είναι σε θέση εξουσίας, οπότε και ελέγχουν την είδηση".

Ιδιαίτερη έμφαση στην κουβέντα δόθηκε και στο ζήτημα της υποβάθμισης των πτυχίων των καλλιτεχνών: "Για να εξηγήσουμε τι είναι η υποβάθμιση των πτυχίων, σημαίνει ότι οι άνθρωποι που σπουδάζουν μια καλλιτεχνική σχολή, είναι σαν να μην τη σπουδάζουν. Τελειώνεις το Λύκειο, παίρνεις το απολυτήριο Λυκείου πας τρία χρόνια στην καλλιτεχνική σχολή και ξαναπαίρνεις απολυτήριο Λυκείου" είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης

Συμπλήρωσε πως "η κυβέρνηση έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Είναι αντιδημοκρατικό να παίρνεις μια τέτοια απόφαση χωρίς να έχεις κάνει μια ανοιχτή διαβούλευση. Μπάζεις απ’ όλες τις μπάντες, σε βρίζει όλη η κοινωνία κι εσύ πας και κάνεις Προεδρικό Διάταγμα για τη φάση των πτυχίων;" κατέληξε.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 23 Μαρ 2023 | 21:01

Έγινε... Πολάκης ο Απόστολος Γκλέτσος: Οργή στη ΝΔ με το γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη

Στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται" αναφέρει η ΝΔ με αφορμή το βίντεο και τα σχόλια του μέλους της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολου Γκλέτσου

23 Μαρ 2023 | 20:02

Οικονόμου για έκθεση State Department: Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις μεθόδους του πολακισμού κατά γράμμα

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έκθεση του State Department.

«ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» 23 Μαρ 2023 | 14:40

Ξαφνική κρίση- ΠΑΣΟΚ εναντίον Λοβέρδου για τον πρωθυπουργό "άγνωστο χ": Παράδοξο να έχεις τις ίδιες αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε πως δεν γίνεται, πηγαίνοντας προς τις εκλογές, να απορρίπτουμε πρόσωπα χωρίς να προτείνουμε κάποια συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ 23 Μαρ 2023 | 13:46

Άγρια επίθεση Οικονόμου σε Νίκο Ανδρουλάκη: Πολιτικά εξωφρενική η πρόταση για πρωθυπουργό "άγνωστο Χ"

Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε την τοποθέτηση του κ. Ανδρουλάκη για τρίτο πολιτικό πρόσωπο ως πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας, ως θεσμική ασέβεια και δήλωσε ότι είναι πολιτικά εξωφρενική.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 23 Μαρ 2023 | 12:32

Κωνσταντινόπουλος: Οι πολίτες θα διαλέξουν μεταξύ ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεων Ματιού - Τεμπών

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέλαβε την θέση του ΠΑΣΟΚ για προγραμματική συμφωνία από την πρώτη Κυριακή, χωρίς Μητσοτάκη ή Τσίπρα, αλλά με τρίτο πολιτικό πρόσωπο στο τιμόνι μίας κυβέρνησης συνεργασίας.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 23 Μαρ 2023 | 11:30

Γεωργιάδης: Ψωνισμένη η θέση Ανδρουλάκη - Αν μας εκβιάσει, θα πάμε σε τρίτες κάλπες

"Το να ζητήσει κάποιος σε συγκυβέρνηση άλλον πρωθυπουργό "το θεωρώ "ψωνισμένη" θέση πολιτικά", είπε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 23 Μαρ 2023 | 11:05

Τσαπανίδου: Η συνέντευξη Μητσοτάκη με έκανε να ντραπώ - Δεν μπορεί να ζητά από παιδιά στο τρένο να βάλουν πλάτη

"Ζούμε σε ένα κράτος που επί 40-50 χρόνια χτίστηκε από την παράταξη της ΝΔ και αυτές τις πολιτικές που υιοθετεί και μας κοροϊδεύει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι θα το γκρεμίσει" τόνισε η Πόπη Τσαπανίδου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 23 Μαρ 2023 | 10:33

Επίθεση Σκέρτσου σε Ανδρουλάκη: Συνταγή ακυβερνησίας η θέση του για τις μετεκλογικές συνεργασίες

"Δεν γίνεται να μην βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας ο αρχηγός του πρώτου κόμματος" τόνισε ο Άκης Σκέρτσος.

ΠΩΣ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ 23 Μαρ 2023 | 09:56

Ανάλυση: Η ξαφνική κόντρα Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη κάνει τον Τσίπρα να τρίβει τα χέρια του

Η Κουμουνδούρου παρακολουθεί με μεγάλη ευαρέσκεια τα δρώμενα μεταξύ Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ , κυρίως γιατί ρίχνουν νερό στον μύλο του αφηγήματός τους, πως ο Μητσοτάκης είναι σε πολιτική απομόνωση.

ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 22 Μαρ 2023 | 13:08

Τουρκία: Το "διάγγελμα της κουζίνας" του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου- Το άνοιγμα στους Κούρδους, φέρνει την ήττα Ερντογάν πιο κοντά

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με ανοίγματα στους νέους, τις γυναίκες και τους Κούρδους, προσπαθεί να φτάσει στην νίκη στις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

ΣΤΙΣ 14 ΜΑΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 22 Μαρ 2023 | 12:34

Νέα δεδομένα για τις εκλογές στην Τουρκία: Δεν κατεβάζει υποψήφιο το φιλοκουρδικό HDP - Πλήγμα για την επανεκλογή Ερντογάν

Η ανακοίνωση του φιλοκουρδικού HDP αποτελεί νέο πλήγμα στην υποψηφιότητα του Ερντογάν και τις ελπίδες του για τη επανεκλογή του.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ 22 Μαρ 2023 | 12:11

Τσίπρας: Μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει κάθε πρόθεση για ιδιωτικοποίηση του νερού

Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι θα ακυρώσει κάθε σκέψη "για ιδιωτικοποίηση του δημόσιου αγαθού που λέγεται νερό".

22 Μαρ 2023 | 09:33

"Όποτε μας βολεύει και σε όποιον αρέσει"

Οι πολιτικοί συχνά ξεχνούν ότι οι πολίτες δεν ζουν στον μικρόκοσμο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.