"Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προπαγάνδα πάνω στο χαμένο βιος των ανθρώπων, το CNN αποκαλύπτει: "Μια περιοχή στο μέγεθος του Παρισιού έγινε στάχτη"!", αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με απόσπασμα από ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου.
"Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για "τη φρίκη των πυρκαγιών στην Ελλάδα" και "την πλήρη εγκατάλειψη" των κατοίκων" αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ παραθέτει ένα απόσπασμα παρέμβασής του στο CNN, "από τον τόπο της καταστροφής" κατά το οποίο αναφέρει: "Πιστεύετε ότι αυτό είναι μία πολιτική αντιπαράθεση; Εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι ο γονιός οποιουδήποτε από εμάς. Έχουμε λάβει πολλά ευρωπαϊκά κονδύλια, και το ερώτημα είναι, πού έχουν πάει αυτά τα χρήματα;".
Ο κ. Κασσελάκης προσθέτει ότι το ρεπορτάζ κλείνει, αναφέροντας πως το "το αίτημα του CNN προς την ελληνική κυβέρνηση δεν έχει απαντηθεί".
Δείτε την ανάρτηση:
Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει προπαγάνδα πάνω στο χαμένο βιος των ανθρώπων, το CNN αποκαλύπτει:
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 17, 2024
"Μια περιοχή στο μέγεθος του Παρισιού έγινε στάχτη"!
Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για "τη φρίκη των πυρκαγιών στην Ελλάδα" και "την πλήρη εγκατάλειψη" των κατοίκων.
Ένα απόσπασμα της… pic.twitter.com/WxS85sUhqg
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
