
Επίσκεψη στη Μυτιλήνη πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επιστρέφοντας από τη Βουλγαρία προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών απέναντι στον Κώστα Μουτζούρη.
Ο αύλειος χώρος της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη γέμισε σήμερα στη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με το συνδυασμό "Νέα Δυναμική" Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος πέρασε πρώτος στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με 39,98% έναντι του σημερινού Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη με 33,81%.
Αναφερόμενος στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας Στεφανή πριν δυο μήνες στον ίδιο χώρο ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι τότε "ξεκινούσαμε ένα δρόμο που μπορεί να φάνηκε δύσκολος. Και πράγματι δεν ήταν εύκολη απόφαση. Σήμερα όμως αισθάνομαι περισσότερο παρά ποτέ δικαιωμένος γι' αυτή την επιλογή μας".
Ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε πως "έχουμε καλή εμπειρία να κερδίζουμε εκλογές, είμαστε σίγουροι ότι και τώρα θα τα καταφέρουμε". Χειροκροτούμενος αναφέρθηκε στις επτά Περιφέρειες που ήδη κέρδισε η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη Κυριακή, αλλά όπως είπε "πρέπει να κερδηθούν περισσότερες". "Για να έχουμε", όπως είπε, "περιφέρειες στο ίδιο κεντρικό αναπτυξιακό μήκος κύματος με την Κυβέρνηση".
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι "ο Αλκιβιάδης Στεφανής είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά μεθοδικός εξαιρετικά οργανωμένος, έχει όραμα έχει πάθος και τον χρειαζόμαστε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Χρειαζόμαστε έναν Περιφερειάρχη που να μιλάμε την ίδια γλώσσα σε μια ευαίσθητη περιφέρεια" .


Στο βήμα τον πρωθυπουργό διαδέχτηκε ο κ. Στεφανής, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να υπάρξει έξι μέρες ακόμα για τη νίκη στις εκλογές. "Νίκη που θα σημάνει μια αναπτυξιακή πορεία για τα νησιά του βορείου Αιγαίου σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής ασφάλειας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr