Στην Αδριανούπολη οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών [Εικόνες]

Λίγο μετά τις επτά το πρωί οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι συνελήφθησαν από τουρκική περίπολο, πέρασαν τα σύνορα με την Τουρκία.

stin-andrianoupoli-oi-goneis-twn-ellinwn-stratiwtikwn-eikones
SHARE THIS
0
SHARES

Λίγο μετά τις επτά το πρωί οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι συνελήφθησαν από τουρκική περίπολο, πέρασαν τα σύνορα με την Τουρκία, ώστε να παραστούν στη δίκη των παιδιών τους. Αρχικά έφτασαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο στις Καστανιές. Εκεί τους παρέλαβε τζιπ του Στρατού με το οποίο πέρασαν τα σύνορα, με κατεύθυνση την Αδριανούπολη.

 

Οι γονείς του ανθυπολοχαγού Αγγελου Μητρετώδη είχαν μεταβεί το Σάββατο από την Καστοριά στην Ορεστιάδα, όπου συναντήθηκαν με τους γονείς του ΕΠΟΠ λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη. Εκεί, ρύθμισαν τις γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, σε συνεργασία με το ελληνικό προξενείο στην Αδριανούπολη, προκειμένου να παραστούν στο δικαστήριο. 

Στο μεταξύ, σε συνεννόηση με τις τουρικές αρχές, μεταφέρθηκαν ρούχα και χρήματα από την Ορεστιάδα στους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, προκειμένου να παρουσιαστούν με πολιτικά στο δικαστήριο. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση συνόρων και παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟ: INTIMEnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook