Στην πλατεία μετά την αποχώρηση ο Τσίπρας

Στο συλλαλητήριο του Συντάγματος πήγε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή - Κλειστοί όλοι οι δρόμοι στο κέντρο - Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Πρωθυπουργό

SHARE THIS
0
SHARES

Για «πρωτοφανές κοινοβουλευτικό και συνταγματικό πραξικόπημα από την κυβέρνηση στη Βουλή» μίλησε στους συγκεντρωμένους της πλατείας Συντάγματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή.

Δήλωσε ότι «ο λαός θα νικήσει και η χώρα δεν θα γίνει προτεκτοράτο. Αυτή η χώρα και αυτός ο λαός έχει αξιοπρέπεια, έχει μέλλον, έχει προοπτική» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το Σύνταγμα αλλά και στην Ομόνοια.

Τα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας διοργάνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ το ΠΑΜΕ έχει συγκέντρωση στην Ομόνοια.

Λόγω των κινητοποιήσεων οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Ομόνοια παραμένουν κλειστοί.

 
 

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στη δήλωση του Πρωθυπουργού εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που πρωθυπουργός αρνείται τόσο συστηματικά να εμφανιστεί στη Bουλή». 

Παράλληλα σημειώνει ότι «σήμερα ξεπέρασε τα όρια ο διαρκώς κρυπτόμενος κ. Σαμαράς. Όχι μόνο αρνήθηκε να καλύψει τον απαξιωμένο πλέον υπουργό Oικονομικών, αλλά απαξίωσε εκκωφαντικά και τον υπουργό Eπικρατείας κ. Σταμάτη».

«Η πραγματικά πικρή γεύση για τον κ. Σαμαρά θα αφορά τις επερχόμενες εκλογές και όχι τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που αποστρέφεται και προσπαθεί να παρακάμψει», καταλήγει η ανακοίνωση.

 
 
 

 

Φωτογραφίες: ΕΡΑ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook