Στην τελική ευθεία η εκλογική διαδικασία- Στις 7 τα exit polls

Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19:00 θα μεταδοθούν, ταυτόχρονα, από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα αποτελέσματα των exit polls.

stin-teliki-eutheia-i-eklogiki-diadikasia--stis-7-ta-exit-polls
SHARE THIS
0
SHARES

Xωρίς προβλήματα συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία των βουλευτικών εκλογών η οποία ολοκληρώνεται στις 19:00 το απόγευμα.  Μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 19:00 θα μεταδοθούν, ταυτόχρονα, από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα αποτελέσματα των exit polls.

Μέχρι τις 21:00 το βράδυ εκτιμά η Singular Logic ότι θα έχει δοθεί μία ασφαλής εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι ιθύνοντες της εταιρείας, μάλιστα, θεωρούν ότι μέχρι εκείνη την ώρα θα υπάρξει ασφαλής εκτίμηση και για τον αριθμό των εδρών που θα καταλάβει το κάθε κόμμα.

Σημειώνεται ότι στο exit poll θα συμμετάσχει αυτή τη φορά και η ΕΡΤ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργείο Εσωτερικών για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνουν από τον υπηρεσιακό υπουργό, Αντώνη Ρουπακιώτη.

Παράλληλα μέχρι τις 23:00 το βράδυ θα υπάρχουν οι πρώτες ασφαλείς σταυροδοσίες.

Η SingularLogic έχει καλύψει το 60% της επικράτειας με έξυπνες συσκευές που εγγυώνται ταχύτητα στην μετάδοση του εκλογικού αποτελέσματος.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του "Έθνους", ένα πρώτο στοιχείο που φαίνεται να προκύπτει από τα exit poll είναι ότι το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές είναι αυξημένο κατά 18% σε σύγκριση με τις ευρωεκλογές – πάντα βεβαίως με κριτήριο τη συμμετοχή στις κάλπες του exit poll.

Φωτoγραφία: INTIMEnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook