Στο Ηρώδειο βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.
Ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με τον Co-CEO του Νetflix, Τεντ Σαράντος, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Τη συζήτηση συντόνισε η CEO και Co-founder της Endeavor, Λίντα Ρότενμπεργκ.
![Στο Ηρώδειο Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Συζήτηση με τον CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος [Εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/fe/fe8a6a0ff8034482838e2f6777ad508a.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Συζήτησαν στο πλαίσιο εκδήλωσης αφιερωμένης στην καινοτομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα, την οποία διοργανώνει η Endeavor Greece με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας της στην Ελλάδα.









Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε και νωρίτερα σήμερα με τον Co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη συνάντηση ο πρωθυπουργός παρουσίασε το όραμα της ελληνικής κυβέρνησης για τον οπτικοακουστικό τομέα.
Τονίστηκε ότι η κυβέρνηση εκτιμά την οικονομική και πολιτιστική αξία του κλάδου, αλλά και την ευκαιρία που προσφέρει για την προβολή και ανάδειξη της Ελλάδας στην παγκόσμια σκηνή.
Στη συνάντηση έλαβαν μέρος, από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr