
Στο χειρουργείο αναμένεται να οδηγηθεί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιωργος Κατρούγκαλος, καθώς ο τραυματισμός του σε αγώνα μπάντμπιντον σε εκδήλωση της πρεσβείας του Κατάρ, αποδείχθηκε σοβαρότερος της αρχικής διάγνωσης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον «ΘΕΜΑ 104,6» για τις συνθήκες του ατυχήματός του λέγοντας πως «συμβαίνουν αυτά», ενώ ανέφερε πως η πτώση του προκλήθηκε από «υπερβάλλοντα διπλωματικό ζήλο».
«Δεν είχα πάει να αθληθώ, επέμεινε ο πρέσβης να πάρω την ρακέτα, εγώ δεν ήθελα να τον προσβάλω και συνέβη», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κατρούγκαλος είχε εισήχθη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και είχε γράψει λίγες ώρες μετά στο twitter.
«Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον κ τις ευχές σας». Στη συνέχεια θέλοντας να «διασκεδάσει» αυτό που συνέβη πρόσθεσε: «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται... Δεν τον άκουσα».
Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται... Δεν τον άκουσα. 2/2
— George Katrougalos (@gkatr) February 11, 2020
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr