Στους ΑΝΕΛ ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σγουρίδης

Με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη θα συνεργαστούν οι ΑΝΕΛ- Θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο τους

Στους Ανεξάρητους Ελληνες θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πάνο Καμμένο και συμφώνησαν να συνεργαστούν στις ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σγουρίδης θα έχει θέση στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, ενώ σε δηλώσεις του ο Πάνος Κάμμένος είπε:

Στους ΑΝΕΛ, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα συναντήσει τον επίσης πρώην «πράσινο» Γιάννη Δημαρά και τον Νότη Μαριά

«Με τον αντιπρόεδρο, τον Παναγιώτη Σγουρίδη, βρεθήκαμε μαζί από το 1993, δημιουργώντας την πρώτη άτυπη διακομματική επιτροπή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Συναντηθήκαμε μαζί στην Ίμβρο και στη Θράκη. Συναντηθήκαμε μαζί στους αγώνες του κυπριακού Ελληνισμού, τις εποχές που η δασκάλα μέσα από τα κατεχόμενα, έδινε τη δική της μάχη με τους εγκλωβισμένους. Βρεθήκαμε δίπλα από τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στον αγώνα για την απελευθέρωση του κουρδικού λαού. Βρεθήκαμε μαζί με τους ορθόδοξους Σέρβους όταν βομβαρδιζόταν το Μπιχατς».

Σγουρίδης: Εχουμε κοινή ταυτότητα με τον Καμμένο για τα εθνικά ζητήματα

«Θα προσπαθήσουμε, το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που πραγματικά είναι δυστυχισμένη, γιατί βρίσκεται σε μια χώρα σε μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή, να το βγάλουμε προς τα έξω, να το κοινοποιήσουμε στην Ευρώπη και να δώσουμε τη μάχη εκεί. Θα πρέπει να ξέρουμε όλοι μας, ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, τα κατεστημένα είναι πολλά, αλλά ενωμένοι θα μπορέσουμε να το κάνουμε», δήλωσε ο κ. Σγουρίδης.

Στους ΑΝΕΛ, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα συναντήσει τον επίσης πρώην «πράσινο» Γιάννη Δημαρά και τον Νότη Μαριά.

φωτογραφία: (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)