«Στροφή» Καμμένου: Ανθέλληνες φασίστες το VMRO

«Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO», έγραψε χαρακτηριστικά, κοινοποιώντας ένα άρθρο φιλικής του ιστοσελίδας.

strofi-kammenou-anthellines-fasistes-to-vmro
SHARE THIS
0
SHARES

Αλλαγή πλεύσης από τον Πάνο Καμμένο; Μετά τις καταγγελίες του για χρηματισμό βουλευτών της αντιπολίτευσης στα Σκόπια για να υπερψηφίσουν τη συνταγματική αναθεώρηση, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε νέο tweet επιχειρώντας να πάρει αποστάσεις από το VMRO, τις καταγγελίες του οποίου μία ημέρα πριν είχε υιοθετήσεις.

«Καμία σύμπλευση με τους ανθέλληνες φασίστες του VMRO», έγραψε χαρακτηριστικά, κοινοποιώντας ένα άρθρο φιλικής του ιστοσελίδας σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Μεταξύ άλλων, το άρθρο που αναρτά ο Πάνος Καμμένος αναφέρει: «Θα πρέπει λοιπόν να καταστεί ξεκάθαρο. Εμείς διαφωνούμε με την χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία του γειτονικού κράτους, αποκλειστικά για λόγους ηθικής και ιστορικής αλήθειας. Χωρίς καμμία άλλη σκοπιμότητα, όπως αυτές που υπηρετούν οι ελλαδέμποροι, ομοϊδεάτες του VMRO ή οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούν την Μακεδονία ως φερετζέ για να γλιτώσουν από τις συνέπειες των εγκλημάτων τους, ρίχνοντας την κυβέρνηση. Και δεν ξεχνάμε ότι οι σκοπιανοί φασίστες που σήμερα κλαίνε, δεν καταψήφισαν τη συμφωνία επειδή διαφωνούν με τον όρο Μακεδονία στο όνομά τους. Αντίθετα, την καταψήφισαν γιατί θέλουν το όνομα της Μακεδονίας ως όχημα αλυτρωτισμού και δημιουργίας μόνιμου κινδύνου για την Ελλάδα, αλλά και τον ίδιο το λαό τους. Θέλουν την ιστορική παραχάραξη και υπεξαίρεση του ονόματος για να δημιουργήσουν μια εστία πολέμου με σχέδιο τουρκικής έμπνευσης και χρηματοδότησης. Και αυτό οφείλουμε να το στηλιτεύουμε και να το εμποδίσουμε. Καμιά σύμπλευση λοιπόν με τους ανθέλληνες, έμμισθους της Τουρκίας, φασίστες του VMRO».

Τι έγραφε μία ημέρα πριν:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook