Στ.Θεοδωράκης: Είμαστε η νίκη της κοινωνίας

«Η νίκη μας ανήκει στους εθελοντές και τους χιλιάδες πολίτες που μπήκαν στο ποτάμι. Δεν ήταν ψήφος θυμού αλλά ψήφος θάρρους» είπε ο Στ. Θεοδωράκης.

SHARE THIS
0
SHARES

«Πριν από 300 μέρες μια παρέα ξεκίνησε το ποτάμι», ανέφερε στις δηλώσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών ο επικεφαλής του Ποταμιού Σ. Θεοδωράκης. «Σήμερα», πρόσθεσε, «είμαστε το τρίτο δημοκρατικό κόμμα, είμαστε η νίκη της κοινωνίας».

Ο κ. Θεοδωρακης ανέφερε πως το Ποτάμι κατάφερε να τα καταφέρει όλα αυτά με τη βοήθεια των εθελοντών του σε όλη την Ελλάδα.

«Θα τους είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη τους», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Αναφορικά με τους πολίτες που έδωσαν την ψήφο τους στο κόμμα ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι «εμείς δεν θα τους προδώσουμε»

«Η Ελλάδα», πρόσθεσε, «είναι κοντά στο γκρεμό. Και δε θα φύγει με λόγια αλλά με πράξεις», τονίζοντας ότι το Ποτάμι θα δίνει το παρών με προτάσεις. 

Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε ακόμη στην ενισχυμένη παρουσία της Χρυσής Αυγή αλλά και στην μικρότερη συμμετοχή από τις εκλογές του 2012, επιρρίπτοντας ευθύνες στα δύο παλαιά κόμματα τα οποία δεν επέτρεψαν στους 18ρηδες να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Τέλος συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ερωτηθείς για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «θα στηρίξουμε την προσπάθεια να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και να μην γίνουν εκλογές. Ευρωπαϊκή πολιτική κοινωνικό πρόγραμμα ανάπτυξη και δικαιοσύνη. Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με αντευρωπαϊστές». Και πρόσθεσε ότι «η ψήφος ανοχής είναι ένα από τα μοντέλα που μπορεί να επιλεγούν».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook