Συγγνώμη από τη Βλαζάκη ζήτησαν Μπακογιάννη και Μπογδάνος

Η τέως γραμματέας του ΥΠΠΟΑ Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη τους ζήτησε να ανακαλέσουν δημόσια και να ζητήσουν συγγνώμη για τους ισχυρισμούς τους.

suggnwmi-apo-ti-blazaki-zitisan-mpakogianni-kai-mpogdanos
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τόσο με δηλώσεις τους σε τηλεοπτικά δίκτυα όσο και με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, έσπευσαν να κατηγορήσουν την τέως γραμματέα του υπ. Πολιτισμού ότι εκείνη ήταν που κάλεσε τις δυνάμεις της τάξης να επέμβουν για τους ανήλικους που έβλεπαν το «Τζόκερ» σε σινεμά της Αθήνας.

Η τέως γραμματέας του ΥΠΠΟΑ Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη τους ζήτησε να ανακαλέσουν δημόσια και να ζητήσουν συγγνώμη για τους ισχυρισμούς τους, πράγμα και το οποίο έκαναν, αναγνωρίζοντας το άστοχο των ενεργειών τους.

Ολόκληρη η δήλωση της Μαρίας Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη:

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη.

Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

Οι κλήσεις στην Αστυνομία, όπως έχει δημόσια κι επίσημα συνομολογήσει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έγιναν από υπαλλήλους του .

Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, από τις 8.7.2019, οπότε και υπέβαλα παραίτηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, ουδεμία σχέση έχω με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις πολιτικές που ασκεί.

Επομένως,

Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις των παραπάνω βουλευτών κ .κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες σήμερα το πρωί 22.10.2019 με κατονόμασαν ψευδώς αμφότεροι στους τηλεοπτικούς σταθμούς OPEN TV και ΣΚΑΪ , αντιστοίχως, ο δε τελευταίος και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους καλώ να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό μου.

Περαιτέρω, τους καλώ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από μένα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο εν πλήρη γνώσει τους παραπληροφορούν.

Τέλος, δηλώνω ότι στο βαθμό που με αφορά θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση.

Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη»

 

 

 

 

 

Φωτο: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook