Σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών για το Κυπριακό, ζητά ο Καμμένος

Την αντίθεση του στα μέχρι τώρα τεκταινόμενα για το Κυπριακό εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ζητά σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών- Οι συνομιλίες μοιάζουν με δεύτερο σχέδιο Ανάν», λέει

sugklisi-tou-sumbouliou-arxigwn-gia-to-kupriako-zita-o-kammenos
SHARE THIS
0
SHARES

Καμμένος: «Η συμφωνία Ερογλου- Αναστασιάδη για την επανάληψη των συνομιλιών για το Κυπριακό συνι δεύτερο σχέδιο Ανάν» 

Τη σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών με θέμα το Κυπριακό και την ονομασία των Σκοπίων, πρόκειται να ζητήσει ο Πάνος Καμμένος σε επιστολή που θα στείλει στον Κάρολο Παπούλια.

Οπως δήλωσε αμέσως μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής ο κ. Καμμένος, η συμφωνία Ερογλου - Αναστασιάδη για την επανάληψη των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού συνιστά δεύτερο «σχέδιο Ανάν». 

«Ουσιαστικά», υποστήριξε ο κ. Καμμένος, «η συμφωνία των δύο ηγετών προνοεί λύση συνομοσπονδίας και όχι ομοσπονδίας, συνομοσπονδίας που δεν μπορεί να εξασφαλίσει βιώσιμη, δίκαιη, εφικτή λύση. Οι  Ανεξάρτητοι Ελληνες ζήτησαν να συνεχιστούν οι συνεδριάσεις για να γίνει προσπάθεια εκπόνησης κοινής εθνικής πολιτικής και πρόσθεσε ότι φαίνεται πως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ είναι από την ίδια πλευρά, όπως έγινε και με το σχέδιο Ανάν 1», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

φωτογραφία: fosphotos.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook