Συνάντηση Παπανδρέου με Γκάντι στο Νέο Δελχί

Συνεχίζει τα ταξίδια του ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρέθηκε στο Δελχί και συναντήθηκε με τον Ραούλ Γκάντι- Συζήτησαν για την ανισότητα και τον εκδημοκρατισμό των πολιτικών συστημάτων

sunantisi-papandreou-me-gkanti-sto-neo-delxi
|
SHARE THIS
0
SHARES

Από την ημέρα που παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εξελιχθεί σε περσόνα παγκόσμιας εμβέλειας, καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο όπου πραγματοποιεί ομιλίες, ενώ έχει και πολλές υποχρεώσεις ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Γκάντι για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες που πήρε η Σοσιαλιστική Διεθνής

Ετσι, ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε την Τρίτη στην Ινδία και συγκεκριμένα στο Νέο Δελχί, όπου συναντήθηκε με τον Γκάντι. Οχι φυσικά με τον αείμνηστο πολιτικό και στοχαστή Μαχάτμα Γκάντι, αλλά με τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο της προεκλογικής εκστρατείας του Κόμματος του Κονγκρέσου, Ραούλ Γκάντι.

H συνάντηση διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και επικεντρώθηκε στις εξελίξεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και βέβαια την Ινδία, με τους δύο πολιτικούς να ανταλλάσουν απόψεις όσον αφορά τον εκδημοκρατισμό των πολιτικών συστημάτων, την ενίσχυση της ισότητας στην παροχή ευκαιριών και την ανάγκη για καταπολέμηση της ανισότητας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Γκάντι για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες που πήρε η Σοσιαλιστική Διεθνής, ενώ παράλληλα θα συναντηθεί με την Πρόεδρο του κόμματος του Κογκρέσου, Σόνια Γκάντι, καθώς επίσης και με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, Σαλμάν Κουρσίντ.

 

Φωτογραφία: egiakoumis.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook