X

Συνάντηση Τσίπρα με κατοίκους από το Μάτι και τον Νέο Βουτζά στο Μαξίμου

Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει τη συνάντηση -η οποία κράτησε 3 ώρες- εποικοδομητική και σημειώνει ότι κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί.

Γράφει: TheToc team

Δύο εβδομάδες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι που κόστισε τη ζωή σε 91 ανθρώπους, ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τελικά κατοίκους της περιοχής στο... Μέγαρο Μαξίμου.

Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει τη συνάντηση -η οποία κράτησε 3 ώρες- εποικοδομητική και σημειώνει ότι κανένας και τίποτα δεν θα ξεχαστεί.

«Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, σχεδόν τριών ωρών, με συντονιστικές επιτροπές κατοίκων από τις πληγείσες περιοχές, Μάτι και Νέος Βουτζάς» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας: «Με ειλικρινή αγωνία μου έθεσαν μια σειρά από εύλογα αιτήματα για να κερδίσουμε τη μάχη της αποκατάστασης. Δεσμεύτηκα ότι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για τη κάλυψη των αναγκών όλων των κατοίκων. Κανένας και τίποτα δε θα ξεχαστεί» έγραψε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός στο Twitter.

Σύσκεψη στο Λαύριο

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ από το Μέγαρο, αύριο Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 στις 11:30 στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, θα διενεργηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό και τη συμμετοχή του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργού Υποδομών, της Περιφερειάρχη Αττικής, των Δασαρχών της Αττικής, τους Γενικούς Διευθυντές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, τους αρμόδιους γενικούς γραμματείς και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα προβεί σε δηλώσεις.

φωτο twitter.com/PrimeministerGR

Tags