Συνάντηση Ζαέφ - Σόρος στο περιθώριο των εργασιών του Νταβός

Με τον Τζόρτζ Ζόρος συναντήθηκε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο πλαίσιο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

sunantisi-zaef---soros-sto-perithwrio-twn-ergasiwn-tou-ntabos
SHARE THIS
0
SHARES

Με τον Τζόρτζ Ζόρος συναντήθηκε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. 

Σύμφωνα με σκοπιανά μέσα ενημέρωσης η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως «βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια στη χώρα και την περιοχή και ανοίγουν την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας της Μακεδονίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών», δήλωσε η υπηρεσία Τύπου της κυβέρνησης της πΓΔΜ.

Όπως αναφέρεται ο Ζάεφ και ο Σόρος αντάλλαξαν ιδέες και για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και των ιδρυμάτων της Ανοιχτής Κοινωνίας για την παροχή καλύτερων μέσων για τη φροντίδα και την προσχολική εκπαίδευση για τα παιδιά και για τη μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών των Ρομά σε διάφορους τομείς κοινωνικών ροών στην πΓΔΜ

 

Πηγή: slobodenpecat


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook