Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ για τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Συνεδριάζει στις 9:00 το πρωί το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και 'Αμυνας (ΚΥΣΕΑ) στο Μέγαρο Μαξίμου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Συνεδριάζει στις 9:00 το πρωί το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και 'Αμυνας (ΚΥΣΕΑ) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η επιλογή της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας (εισηγητής κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης), η ενημέρωση από τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας και η ενημέρωση αναφορικά με τη σύσταση θέσης συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του πρωθυπουργού (εισηγητής κ. Γ. Γεραπετρίτης).

Νωρίτερα στις 8:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επενδυτή Πρεμ Γουάτσα στο Μέγαρο Μαξίμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Πρεμ Γουάτσα θα συνοδεύουν ο διευθ. σύμβουλος της Eurobank Φ. Καραβίας, το μέλος του ΔΣ της Eurobank, κ. Γεώργιος Χρυσικός, και ο διευθ. σύμβουλος της Eurolife, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Ακολούθως θα γίνει δεκτός επίσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. Ο Καναδός επικεφαλής της Fairfax, θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με τη διοίκηση της Eurobank.

Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου, στις 10:30 π.μ., η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ενώ θα ακολουθήσει η εκλογή του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

12:00: Συνάντηση με τον Επίτροπο για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων κ. Χρήστο Στυλιανίδη στο Μέγαρο Μαξίμου

13:30: Συνάντηση με τον κ. Μαργαρίτη Σχοινά στο Μέγαρο Μαξίμου

 

 

 

 

 

Φωτό: ΑΠΕ - ΜΠΕ