X

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Παρούσα η μητέρα του Βάιου Βλάχου, θύματος των Τεμπών - Την χειροκρότησαν όλοι όρθιοι [βίντεο]

Η ένταση στο "πολεμικό" κλίμα του συνεδρίου κόπασε για λίγα λεπτά.

Γράφει: TheToc team

Τις εργασίες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί η Μαρία Θεοδωρή, μέλος του κόμματος και μητέρα του Βάιου Βλάχου, ενός εκ των 57 νεκρών της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών.

Όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία της στο συνεδριακό κέντρο, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε δυνατό χειροκρότημα θέλοντας να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο την στήριξή τους στον αγώνα που κάνει η κυρία Θεοδωρή και οι συγγενείς όλων των θυμάτων των Τεμπών για την δικαίωση των ανθρώπων τους.

Η κυρία Θεοδωρή - συγκινημένη από την κίνηση των συνέδρων - έκανε μία χειρονομία βαθιάς ευγνωμοσύνης και κάθισε ξανά στην θέση της.

Διαβάστε Επίσης