ΣΥΡΙΖΑ για δημοσκόπηση Νέων: Τους διαψεύδει έως και ο Φαναράς

Τι ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ερμηνεία των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης της Metron Analysis.

suriza-gia-dimoskopisi-newn-tous-diapseudei-ews-kai-o-fanaras
SHARE THIS
0
SHARES

«Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία… διαστημική διαφορά υπέρ της Ν.Δ. Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Στον τίτλο της πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας». Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς.

Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ. Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του»

Με ανάρτησή του στα social media ο Στράτος Φαναράς,  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis S.A.γράφει πως η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της τριετίας, κάτι που δεν ισχύει, αφού το ψηλότερο σημείο της τριετίας είναι αθροιστικό τους ποσοστό και όχι η διαφορά του.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook