
Στην Άγκυρα ταξίδεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι δηλώσεις σημαδεύτηκαν από τις έντονες διαφωνίες των δύο ηγετών, σε θέματα όπως η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, η Χαμάς αλλά και η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.
Διαφωνίες που ήταν γνωστές από πριν και απλώς αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά στις συζητήσεις και τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη και Ερντογάν.
Στις φωτογραφίες από την άφιξη του πρωθυπουργού, αλλά και από την υποδοχή του από τον Τούρκο πρόεδρο, αποτυπώνονται τα παγωμένα χαμόγελα, οι τυπικές χειραψίες, αλλά και μια αμυδρά αμηχανία ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.
Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του αγέλαστου Ερντογάν, ο οποίος δυσκολεύεται να χαμογελάσει υποδεχόμενος τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και στις φωτογραφίες μέσα στο Λευκό Παλάτι.
Δείτε κλικ από την Άγκυρα:









Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr