Τα γενέθλια του Αλέξη Τσίπρα:Τι λένε γι' αυτόν τα άστρα

Τα 41 του χρόνια κλείνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1974.

ta-genethlia-tou-aleksi-tsiprati-lene-gi-auton-ta-astra
SHARE THIS
0
SHARES

Τα 41 του χρόνια κλείνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1974, μόλις λίγες μέρες μετά την πτώση της χούντας. Μάλιστα σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα κατά της ηπατίτιδας και γιορτάζουν ο Ακάκιος, η Ακακία, ο Χρυσοβαλάντης και η Χρυσοβαλαντία.

Όσοι γεννήθηκαν στις 28 Ιουλίου λατρεύουν τις τηγανητές πατάτες. Το γιατί είναι απλό: στις 28 Ιουλίου του 1586, ο Φράνσις Ντρέικ, έφερε στην Ευρώπη την πρώτη πατάτα.

Η νέα αστρολογική χρονιά για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είναι Λέοντας, με Ωροσκόπο Διδύμων, κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει ικανότητες «πολιτικού χαμαιλέοντα», δεν θα είναι εύκολη αφού μέχρι τον επόμενο Ιούλιο θα αναγκαστεί να λάβει σκληρές και επώδυνες αποφάσεις.

Φταίει η περίφημη επιρροή της ηλιακής επιστροφής που αρχίζει 40 μέρες προ των γενεθλίων του κάθε ατόμου και στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε από τα μέσα του Ιουνίου 2015. Στο μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι ότι ο Δίας συνεχίζει να βρίσκεται στον Λέοντα και η Σελήνη στον Τοξότη, ωστόσο με βάση την Uranian Astrology θα επιχειρηθεί ένας ψυχολογικός πόλεμος εναντίον του ανθρώπου που το τρέχον έτος συμπεριλήφθηκε σε ετήσιο κατάλογο του περιοδικού Time με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς.

Για τα υπόλοιπα θα αποφασίσουν οι Θεσμοί και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μεταξύ των οποίων επιχειρεί να ελιχθεί ο πρωθυπουργός και εορτάζων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook