Πολιτικός γάμος Λαφαζάνη - Αλαβάνου , πρόσκληση σε ΚΚΕ

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης συναντήθηκε στη Βουλή με τον Αλέκο Αλαβάνο, επικεφαλής του Σχεδίου Β και επισημοποίησαν τη συνεργασία τους.

ta-lene-apopse-lafazanis-kai-alabanos
SHARE THIS
0
SHARES

Τη συμπόρευση τους επισημοποιησαν στη συνάντηση που είχαν στη Βουλή ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης με τον Αλέκο Αλαβάνο, επικεφαλής του Σχεδίου Β

Μπορούμε να ανάψουμε πάλι τη φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Αλέκος Αλαβάνος.  «Μπορούμε να αποδεσμεύσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλουν το ευρώ και οι δανειστές, να κάνουμε την Ελλάδα μία κυψέλη απασχόλησης» κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε ήδη με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι στην ψήφιση του Μνημονιου και εξέφρασε τον «φόβο» ότι  «μετεκλογικά θα οδηγηθούμε σε κυβερνητικά σχήματα, ανάλογου τύπου» 

Οι δύο πολιτικοι απηύθυναν πρόσκληση για συνεργασία  και προς το ΚΚΕ. Μάλιστα ο κ. Λαφαζάνης διευκρίνισε ότι «εμείς δεν θεωρούμε αντίπαλό μας το ΚΚΕ. Δεν θεωρούμε αντίπαλό μας καμία αριστερή, προοδευτική, αντιμνημονιακή δύναμη. Θέλουμε αντιθέτως να διαμορφώσουμε ένα μεγάλο, κοινό μέτωπο με όλες αυτές τις δυνάμεις».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook