Τα παρασκήνια στο ΣτΕ: Η selfie με τη νέα ΠτΔ & τα..."μούτρα" του Κακλαμάνη

Ολα όσα έγιναν και δεν... είδατε μέσα στο γραφείο της προέδρου του ΣτΕ

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ο Κώστας Τασούλας αμέσως μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετέβη στο ΣτΕ, στο γραφείο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Και εκεί υπήρχαν αρκετές... σκηνές που τράβηξαν το ενδιαφέρον. 

Αρχικά η πρώτη selfie της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας,  Για να ακριβολογούμε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που βρέθηκε στο γραφείο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, μαζί με την αντιπροσωπεία του κοινοβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα της ζήτησε και έβγαλαν μια selfie για να αποτυπωθεί η ιστορικότητα της στιγμής.

Και η Πρόεδρος δέχθηκε και χαμογελαστή πόζαρε μαζί με τον κ. Κωνσταντινόπουλο στην κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου.  Στην ανάρτησή του στο twitter ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε: «Πριν λίγο κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από τον ΠτΒ στη νέα ΠτΔ. Συγκινημένη και ευγενική. Μεγάλη τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτή την διαδικασία. ΥΓ. Ευγενικά αποδέχτηκε την πρόταση μου για την πρώτη selfie, την ευχαριστώ από καρδιάς! Καλή επιτυχία».

Την ώρα που ο κ.Τασούλας ανακοίνωνε το αποτέλεσμα, ο Νικήτας Κακλαμάνης με σταυρωμένα τα χέρια έδειχνε... μουτρωμένος, αφού όπως είναι γνωστό ήταν ένθερμος οπαδός του Προκόπη Παυλόπουλου. Μάλιστα είχε επιμείνει στην άποψή του ακόμα και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου από τον πρωθυπουργό. Σημειώνοντας οτι ο Πρόεδρος πρέπει να έχει πολιτική πείρα.

Να σημειωθεί οτι για πρώτη φορά δημοσίως βγήκαν φωτογραφίες από το γραφείο της Προεδρίας του ΣτΕ. Εκεί που υποδέχθηκε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου το προεδρείο της Βουλής.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το γραφείο του ΣτΕ:

Τα παρασκήνια στο ΣτΕ: Η selfie με τη νέα ΠτΔ & τα..."μούτρα" του Κακλαμάνη
 
 
 

 Ο Νικήτας Κακλαμάνης με σταυρωμένα τα χέρια μάλλον απογοητευμένος με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη..

 

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έδειχνει να απολαμβάνει την συνάντηση και ζήτησε να βγάλει σέλφι με την νέα Πρόεδρο. Εκείνη δεν αρνήθηκε...

 
 

Φωτογραφίες: EUROKINISSI, INTIMENEWS