X

Τα συλλυπητήρια του Μητσοτάκη για τον Κ. Καββαθά: Ένας πρωτοπόρος της δημοσιογραφίας των 4 τροχών δεν είναι πια ανάμεσά μας

"Ένας πρωτοπόρος της δημοσιογραφίας των 4 τροχών και της αεροπλοΐας δεν είναι, πια, ανάμεσά μας". Η συλλυπητήρια ανάρτηση Μητσοτάκη για τον Κώστα Καββαθά.

Γράφει: TheToc team

"Ο Κώστας Καββαθάς, ένας πρωτοπόρος της δημοσιογραφίας των 4 τροχών και της αεροπλοΐας δεν είναι, πια, ανάμεσά μας. Ο ίδιος ευτύχησε να κάνει επάγγελμα τα χόμπι και τις μεγάλες του αγάπες", αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συλλυπητήρια ανάρτησή του για την απώλεια του Κ. Καββαθά.

"Στη διάρκεια των 86 χρόνων της ζωής του έγινε, έτσι, ένας από τους πιο πετυχημένους εκδότες στον χώρο του ειδικού Τύπου. Από τον πληθωρικό και συχνά αντιφατικό χαρακτήρα του κρατάμε τις γνώσεις και τη μαχητικότητά του. Πάνω από όλα, όμως, τη μεγάλη του προσφορά στον τομέα της ευαισθητοποίησης γύρω από την οδική ασφάλεια και την ηλεκτροκίνηση. Θέματα με τα οποία πρώτος ασχολήθηκε πριν από πολλές δεκαετίες.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους πολλούς φίλους του", καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.