Ταχιάος: Γιαπί ένα χρόνο μετά τα... εγκαίνια Τσίπρα ο σταθμός Συντριβάνι

Ένα χρόνο μετά τα "εγκαίνια με μουσαμάδες" από τον ΣΥΡΙΖΑ ο σταθμός δεν είναι επισκέψιμος.

SHARE THIS
0
SHARES

Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, ανήρτησε φωτογραφίες από τον σταθμό του μετρό «Σιντριβάνι» που δεν θυμίζουν έναν «έτοιμο σταθμό» όπως αυτόν που παρουσίασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν από 11 μήνες, εγκανιάζοντάς τον παρουσία του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο Ν. Ταχιάος άφησε αιχμές για τα «εγκαίνια με μουσαμάδες» που έγιναν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Στις εικόνες φαίνονται καλώδια να κρέμονται από την οροφή, ανολοκλήρωτες σκάλες καθώς και σκαλωσιές, που δείχνουν πως ο σταθμός δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί εντελώς.

 

Ως εκ τούτου ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό γνωστοποίησε πως ο εν λόγω σταθμός δεν θα είναι επισκέψιμος ενόψει του Thessaloniki Open House 2019, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Νοεμβρίου.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τον ίδιο, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επισκέψιμα θα είναι τα δύο πρώτα υπόγεια επίπεδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την πρόοδο των εργασιών. Η είσοδος θα γίνεται από τις σκάλες μπροστά από τον ΟΣΕ, ενώ δεν απαιτούνται κρατήσεις.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου:

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του Thessaloniki Open House 2019, η Αττικό Μετρό Α.Ε. «ανοίγει» στους Θεσσαλονικείς τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Επισκέψιμα θα είναι τα δύο πρώτα υπόγεια επίπεδα, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν την πρόοδο των εργασιών. Η είσοδος θα γίνεται από τις σκάλες μπροστά από τον ΟΣΕ. Δεν απαιτούνται κρατήσεις.

Όσο για τον σταθμό «Σιντριβάνι» που «εγκαινιάστηκε» πανηγυρικά πριν από 11 μήνες, ιδού η χθεσινή εικόνα του. Ο χώρος αντεδείκνυται για επισκέψεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook